İnternet Sorunu..
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------
HeadBanger bunu yazdı:
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam cok büyük ihtimal ipler cakışıyordur, Eğer modemin otomatik ip veriyorsa ki, sen dokunmadıysan ayarlarına veriyordur, ve tek tek taktığınızda girebiliyorsanız eğer, o zaman iplerinizi sabit ve aynı olabilir,
otomatik ip vererek alete sorunu çözebilirsin...
Ağ bağlantılarım, sağ tuş özellikler,oradan etherner kartına sağ tuş özellikler, oradan TCP/IPsekmesine sağ tuş özellikler, oradan 2 tane seçenek var otomatik ip al ve otomatik dns al die ikisinide seç tamam tamam ile çık...sorunun hallolması lazım...
hocam konuyu uplamıs gibi oluyorum bu konuda kusura bakmayın..abi senın dediğin kısım zaten daha önceden varmıs :) ama yine aynı :(
modem ikinizede ayni ip veriyor olabilirkendi makinene elle ip ver, ki modemin ilk siralarinda olmasin
buyuk ihtimal 192.168.1. ile baslayan modemdir son rakami iki haneli ver
yani 192.168.1.10 gibi
eyvalah saoalsın simdi denedim..bakam sabaha ne olcak işallah tutar iyi aksamlar. -
konuyu upladıgım ıcın özür dilerim ama :( yıne olmadı yine kopmaya basladı.komsunun ağ kablosunu ne zaman taksam benım net kopmaz zorundamı ya :( ya baska bır fıkrı olan varmı ya :(
-
ip çakışması değildir durum bence.. çünkü onun kablosunu takınca ona int. gitmemesi lazm.. belkide windowstan dolayı yapıyordur. istersen modeme bi reset at. tekrar kurulum yap.. olmadı pc ye format at.. genelde oluyor böyle.. ama yanlış da yönlendirmek istemiyorum seni.. :\
-
pessimist bunu yazdı:
ip çakışması değildir durum bence.. çünkü onun kablosunu takınca ona int. gitmemesi lazm.. belkide windowstan dolayı yapıyordur. istersen modeme bi reset at. tekrar kurulum yap.. olmadı pc ye format at.. genelde oluyor böyle.. ama yanlış da yönlendirmek istemiyorum seni.. :\
yok hocam olmadı :( modem reset attım olmadı.resetup yapdım oda olmad :( off off sonunde toplıcam switchi kabloları koycam kapılarına :(