folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder İnternet Tarifesi Önerileriniz

İnternet Tarifesi Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

1 yılı geçti 8MB'a kadar 25GB'den sonra 1MB paketini kullanıyorum her ay 25'i geçerim hızın düştüğünü görmedim.

Kendine İyi Bak ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

usta hız düşmesi istasyondan uzaklığına bağlı. ben 6 7 ay önce 16 mbit bağlatmıştım smile. istasyona uzak olduğumdan max 12 mbit geliyodu.sonra iptal tabi 1 ay anca kullandım. ibneler 3 ayda bağladılar :Q

Edit: ustalar şu winet nedir? aradım taradım gebze mebze çıkıyo. izmirde kullanılabilir mi? ücret 2 mbit 9,99 diyo çok uygun. ekstra bişi var mı telefon ücreti falan nasıl bişi bilen var mı?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Koca tbtde winet bilen yok mu agalar :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Egemen54
    Egemen54's avatar
    Erkek

Aynen ben de 8 mbit kotalı paketini kullanıyorum. Sınırı genelde aşmama rağmen hiç bir hız düşmesi görmedim. Hatta idm ile 1mb/sn hızla download yapıyorum. Diğer unsurları bilemiyorum ama durum bu.

Bilginin efendisi olmak için, çalışmanın kölesi olmak gerekir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

internete bağlanmakta zorluk çekiyor pc...ıkına ıkına giriyor. ay sonu gelsin tarifeyi değiştireceğim.

8 mb filan yalan. 200 kb eriştiğini görmüştüm en son indirirken.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 2006 Toplam Mesaj: 16