İnternet Üzerinden Karşılıklı Oynanan Java Oyunlar
-
arkadaşlar int üzerinden karşılıklı oynanan java oyunlar biliyomusunuz ufak olanlar okey batak tarzı hariç
-
transformice rulz :)
-
flash oyunda olabilir karşılıklı olsun yeterki
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------manyak gibi oynamaya başladım teşekkürler.
-
hayaletkurt bunu yazdı:
hacı bu ne la bi sürü fare napacaz burda zıplayıp duruyom :D -
runescape pi dene karşılıklı oynamak dediğin aynı pc de 2 kişi ise oynanmıyor ama prg oyun yani kngiht ın acayip çakması
-
asiminnesli bunu yazdı:
runescape pi dene karşılıklı oynamak dediğin aynı pc de 2 kişi ise oynanmıyor ama prg oyun yani kngiht ın acayip çakması
hocam mesela karşılıklı tavla oynuyoruzya nette onun gibi karşılıklı böyle ufak tefek oyun sormuştum silahlı falan böyle herkesin girdiği gibi değil 2 kişilik falan öyle bi imkan varmı -
KingOfTheAngel bunu yazdı:
asiminnesli bunu yazdı:
hocam mesela karşılıklı tavla oynuyoruzya nette onun gibi karşılıklı böyle ufak tefek oyun sormuştum silahlı falan böyle herkesin girdiği gibi değil 2 kişilik falan öyle bi imkan varmı
karşılıklı oynamak istiyorsan kraloyun da 2 kişilik oyunları oyna eğlenceli oluyorlar -
http://team.forsvarsmakten.se/english/
-
istersen dsicovery channel in sitesinde hellium 3 var oda aynı pc den 2 kişi oynayamıyor
-
bilardo
batak
okey tavla freekick mi ne oyle bisi bide
www.gamegarden.net