İnternet Üzerinden Millipiyango Bileti Alabilirmiyim
-
İnternet üzerinden kargo ile tarafıma teslim edilecek şekilde millipiyango bileti alabileceğim sir sistem ya da site varmı arkadaşlar,
-
kargo olmadan guvenle nimetabla.com uzerinden bilet alabilirsin.
nimetabla.com dan hesap aciyorsun, bankadan nimetabla hesap numarana para gonderiyorsun
nimetabla.com a girip bilet satin aliyorsun. aldigin bileti istersen kendine mail atabiliyorsun
-
Bende 100 tane almayi dusunuyorum nesine bilyoner filanda satiyor da taksitle nasil alirim onu dusunuyorum
-
sunyy2003 bunu yazdı
Bende 100 tane almayi dusunuyorum nesine bilyoner filanda satiyor da taksitle nasil alirim onu dusunuyorum
Enpara yada cepteteb üzerinden 1650 tl kredi çek kaç taksit istiyorsan seç ordan ödeme planında. Peşin fiyatına taksit dersen o imkansız :)
-
qoqo bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
Enpara yada cepteteb üzerinden 1650 tl kredi çek kaç taksit istiyorsan seç ordan ödeme planında. Peşin fiyatına taksit dersen o imkansız :)
Hocam akbank la calisiyoruz baktimda 129 lira fark aldi 1500 liraya cok garip banka sagolsun maas musterisiyiz 6 yildir daha bir seye faydalari oldugunu görmedim
-
Son olaylardan sonra halen daha çıkacağını düşünen müritlerin saflıklarından öpmek istiyorum.
Adamlar istediği numaraya çıkarttırıyormuşlar artık sittin sene ben güvenmem bunlara.
-
almadım almayacam amg
-
SkynetX bunu yazdı
Son olaylardan sonra halen daha çıkacağını düşünen müritlerin saflıklarından öpmek istiyorum.
Adamlar istediği numaraya çıkarttırıyormuşlar artık sittin sene ben güvenmem bunlara.
Benim içinde şaşırtıcı hâlâ oraya umut bağlamak.
-
Devlete herhangi bir şekilde bağlı bir işe güvenim 0
-
Cesnist bunu yazdı
Devlete herhangi bir şekilde bağlı bir işe güvenim 0
Aynen 10 senelik aklım bu.
-
Lan herifler öss sınavını, polislik sınavını bilimum sınavları bile çalıp insanların birtek parasını değil emeğini bile sömürdüler.
Bir sınav 80 TL arkadaş 1 senelik emek de cabası,
Senin 15 tl yi çalmayacaklarına nasıl güveniyorsun?
Bunlara inanan hala varsa "Natural selection" ile açıklarım aga ben bunu.