folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İnternet Ve Özel Hayatımız?

İnternet Ve Özel Hayatımız?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yaşamasın bu insanlar ya...

manteliteye bak.. grafiker bi adam facebook'ta kusan bi adamın videosunu paylaştıysa, bu adamın içinde bi iğrençlik var muhtemelen bunun yaptığı tasarımlarda bi pislik vardır.. işten çıkarmalıyım:|..

adamın iş dışındaki hayatından sanane bilader. hırsız dolandırıcı üçkağıtcı değilse.. senin işine nasıl bi etki eder bu.  Vay efendim, adam 1952 li. facebook 'tada Deniz gezmiş 'in resimlerini paylaşmış " kesin 80 öncesi olaylarına karıştı.. hadi emekliliğine 5 kala işten çıkaralım..."

varmı lan böyle bi saçmalık

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı:
    -----------------------------

manteliteye bak.. grafiker bi adam facebook'ta kusan bi adamın videosunu paylaştıysa, bu adamın içinde bi iğrençlik var muhtemelen bunun yaptığı tasarımlarda bi pislik vardır.. işten çıkarmalıyım:|..

adamın iş dışındaki hayatından sanane bilader. hırsız dolandırıcı üçkağıtcı değilse.. senin işine nasıl bi etki eder bu.  Vay efendim, adam 1952 li. facebook 'tada Deniz gezmiş 'in resimlerini paylaşmış " kesin 80 öncesi olaylarına karıştı.. hadi emekliliğine 5 kala işten çıkaralım..."

Oh bee mantıklı bir yorum :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Çoğu şeyi paylaşmak hoşuma gider, ama herşeyi değil. İnsanın kendine kalması gereken şeyler var. Nerelerde, nasıl sorun olur pek anlamış değilim. Mesela coca cola ve amerikan emperyalistliğine karşı sövgü içerikli bir yazı yayınladıysan gidip coca cola ya iş başvurusunda bulunmazsın heralde.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

iSo bunu yazdı:

Hacı böyle diyorsun da adam ülkücü olur gelır DenizGezmiş le ilgili resım vardır sıkıntı yapabılır.Sosyalisttir çalışan zıt görüşlüdür.Eskisi kadar olmasa bıle hala var bu tür düşünceler birçok insanda ki patronda insan herkes yapıyor diye bir kaide yok bunun ınt le falan degıl kişilikle var.Ben belirtirken sıyası dusunce anlamında dedım.Adam din yerıne alevi yazıyor facebook ta müslüman lıkta degıl patron da farklı bır düşüncedeyse problem olabılır bence.....

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

o kafaya sahip bi adam firma işletmesin, kişisel gelişim seminerlerine filan gitsin..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

benim gelecegim hep illegal oldugundan hic onemi yok hatta daha iyi referans olur gelecegim icin her turlu hata ve kotuluk :)

benim isleri kotu seyler engellemez

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaptanMagaraAdami
    KaptanMagaraAdami's avatar
    Erkek

Anlaşılıyor ki burada yazan hiç kimse George Orwell'ın "1984" adlı kitabını okumamış. Okumanızı öneririm.

Bir tane hayatınız var; onunda en özel, en kişisel yerlerini kariyerinizin reklamlarıyla doldurmayın. Hatta böyle şeyler düşünmeyin.

Neysen o olduğunu savunmaktan 'acizsen' direk kefenleyelim seni; hayatın bakiri olarak ilgili şirketin insan kaynakları bölümüne teslim etsinler.

Toplam Hit: 2346 Toplam Mesaj: 18