İnternet"Den Sms Yollamak?
-
cep telefonu kullanmaya baslayali henüz 2 hafta oldu.cep telefonundan mesaj yazmaktan nefret ediyorum.turkcell kullanıyorum.türkcell'in internetden sms gönderme olayları nasıl oluyor?siteden baktım çok karışık anlamadım.kota durumu vs..varmı kontör gidiyor mu?bide bazı siteler veriliyor beleşe sms diye bildiğiniz çalışan var mı bir tane?
haa unutmadan tvde bazı programlar çıkıyor mesela 1 sms 16 kontör diye.internetden göndersem gider mi?
-
turckell online işlemlerine giriyorsun hoca, bi süper şifren olması gerek tabii. sifre yaz 2222 ye gönder, ücretsiz olarak bi sifre geliyor. Sonra online işlem kısmına gir turkcell de.. sifreni değiştir ve tekrar gir.Webmesaj kısmına gir, ilk mesaj ücretli, normal sms ücretin ne ise o gidiyor.geriye kalan 17 yada 16 mesaj da ücretsiz oluyor... onlar bittikten sonraki her mesaj normal sms olark ücretlendiriliyor..
hiç kontör gitmesini istemiyorsan sms bomber siteleri yada programlarını kullanabilirsin ama çok nadir çalışan bulabilirsin
-
handy-stuff.info kullanıyorum. saatte 1 sms veriyor. modemi kapa aç, sitenin cookie sini sil tekrar gönder. ben öyle yapıyorum yani sınırsız beleş sms. 160 karakter yazıyorsun reklam yok. gönderen no almanya numarası, zaten sitede almanca
-
turkcellin kendı sıtesınden yapılıyodu bır ara bende telden yerıne turkcellın sıtesınden yoluyodum ama kontor yıne eksılıyo dogal olarak:))
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
handy-stuff.info kullanıyorum. saatte 1 sms veriyor. modemi kapa aç, sitenin cookie sini sil tekrar gönder. ben öyle yapıyorum yani sınırsız beleş sms. 160 karakter yazıyorsun reklam yok. gönderen no almanya numarası, zaten sitede almanca
-----------------------------Numarayı hangi formatta yazıcaz? +90542... diye mi yoksa arad boşluk felan olucak mı? Yollayamadım bi türlü :)
-
pc-suiteyi yükle
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------Numarayı hangi formatta yazıcaz? +90542... diye mi yoksa arad boşluk felan olucak mı? Yollayamadım bi türlü :)
-----------------------------90555****** şeklinde yazacaksın
-
StigmatA bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------bide unutmadan mesajda türkçe karakter kullanınca hata veriyor. (şçğ falan) numarada 905551234567 şeklinde olacak güvenlik kodunu girip yolluyosun.
-
Kendime yolladım, hata falan vermedi ama mesaj da gelmedi :D He neyse 1 saat sonra bi daha deneyeyim olursa süper olur :F
-
avea 39 kontör 500 sms her yöne
yine 39 kontör 5000 sms avea içi.
-
StigmatA bunu yazdı:
Kendime yolladım, hata falan vermedi ama mesaj da gelmedi :D He neyse 1 saat sonra bi daha deneyeyim olursa süper olur :F
-----------------------------bugün birine mesaj atmıştım oda gitmemiş. azönce kendime denedim gene gelmedi. sanırım bi arıza var :S