İnternete Bağlanmak İçin Önerilerileriniz
-
Bulunduğum yerde sabit telefon hattı yok yani türk telekodan bağlanamayız vodafone için iyi çeken yerle arası ortalama 500 mt türkcell 1 km filan şu an vodafone dan girebiiyorum nete ama o da çok yavaş en azından bir video izlerken donmadan izleyebileceğim şekilde bağlatı hızı sağlayabileceğimiz bir yöntem varmı şantiyede kullanılacaktır 2 veya 3 bilgisayar aynı anda nette rahatca dolaşabilecek şekilde kullanılacak cihazlar için 800 tl ye kadar bütce vardır önerileriniz için şimdiden teşekkürler
-
ayrca baz istasyonu 2g hızında
-
up
-
en yakın telefon hattı nerede hacım? alanınız etrafı açık mı?
internet size gelmiyorsa siz interneti getireceksiniz :)
duruma göre 2,3 access point ile taşınır maliyetide 350 tl civarı olur. ama tabi şartlar önemli
-
alanın etrafı açık telefon hattı yaklaşık olarak 5 km filan mesefade köy var orda varmış ordan acces point ile taşısam çok yavaşlama olur mu mobil şebekeden alsam en iyi hız hangisinden alabilirim
-
Sen Nerde Oturuyosun Hocam :) Mk Çölde Falanmı Teknolojıden Irak :D
-
yok hocam ya çanakkka le yenice ilçesi bi maden işletmesi yerleşim yerine uzak şu an telefonu modem olarak gösterip giriyorum da o da çok yavaş daha hızlı bir bağlantı lazım
-
yerleşim olarak maden ocağında çok uzun süre kalacaksanız türk telekoma başvurunuzu yapın illaki oraya kadar telefon hattı getirilecektir.
antalya bölgesinde 2002 yılları zamanında lara kundu bölgesinde çöl gibi bi ortamda dahitelkom telefon hattı ve yatırım yapmıştı. uzun süreli bi kalım olacaksa oraya kadarda bi yatırım yapar diye tahmin ediyorum.
-
Beyler bende öneri istiyorum. ttnet almak istemiyorum fakat superonline hk da çok şikayet duyuyorum. neti nereden alacağım konusunda kararsızım.
-
acikgoz bunu yazdı:
-----------------------------alanın etrafı açık telefon hattı yaklaşık olarak 5 km filan mesefade köy var orda varmış ordan acces point ile taşısam çok yavaşlama olur mu mobil şebekeden alsam en iyi hız hangisinden alabilirim
-----------------------------sağlam işçilikle sorun olmaz ama 5km biraz fazla, arada illaki ağaç falan vardır, tepe falanda varsa sıçtın :/
konunun uzmanları görürse sana en iyisini söyleyeceklerdir. 5km için 3 tane access point yeter fazlada gelir. eğer köyde aşırı düşük bi net yoksa iyi gelir ama pek sanmıyorum. köyde insanlar kaçla bağlanıyor? 1mb?
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------Beyler bende öneri istiyorum. ttnet almak istemiyorum fakat superonline hk da çok şikayet duyuyorum. neti nereden alacağım konusunda kararsızım.
-----------------------------hacım yakınlarında ttnet wifi noktası varsa beleşe kullanabilirsin, ttnetin sitesinde bir bak nerelerde varmış