İnternete Bağlı Bir Bilgisayar Bulunca Ne Yaparsınız ?
-
internete bağlı bir bilgisayar görünce ne yapıyorsunuz ? herhangi biryerde.. herhangi bir zamanda..
Daha çok hangi sitelerde takılıyorsunuz ? Ortalama kaç saat ne yapıyorsunuz ?
Ben internete bağlı bir bilgisayar bulunca ilk işim tahribat ı açıyorum.Sonra facebook açıp arkadaşlardan gelen mesajlar varsa onlara bakıyorum.Ve tabiki emaillerimi açıp kontrol ediyorum.Cevaplıyorum vs..Destekçisi olduğum bir site varsa ona girer takılırım.
İnternet bağlantısı yoksa şu sıralar photoshop açıyorum.Bişeyler yapmaya çalışıyorum..
Ayrıca çok film izliyorum..
Takip ettiğim php script ve web uygulamaları, işletim sistemleri vs. ile ilgili haberler okur kendi sitelerinden de güncelliklerini takip ederim.
Kafama takılan her şeyi araştırırım.
Sırasıyla açtığım websiteleri :
tahribat.com, gmail.com, facebook, docs.google.com, fizy.com, milliyet.com.tr, hürriyet.com.tr, mynet, debian.org, drupal.org, sourceforge.net ve diğerleri...
Takip ettiğim işletim sistemleri :
Debian, ubuntu,
ve diğerleri...
-
facebook,hotmail ve tahribat
-
İnternetle olan bağlantısını keserim malum kotalı hoca s*kerler :P
-
sıralamam şöyle
tahribat,bildirgec,veteknoloji,gmail,facebook,turktorrent,zamunda,sahadan,shiftdelete
-
tahribat mynet frmtr ko-cuce facebook kullanmıyorum ne yazık ki :D
-
Tahribat, Gmail, Oyungezer sırasıyla bir bakınırım. Olmadı kapar dışarı çıkar bir sigara içerim.
-
msn , gmail , tahribat , internethaber , yildiz tv
-
tahribat,hotmail,interpals,haberturk son olarak "kendimi şanslı hissediyorum" :))
-
facebook , tahribat, bobiler, epicfail bide mynet
-
Tahribat , wikipedia , facebook , bobiler , gmail , nba.com , youtube , kota sorgulama yapıp kapatırım.
-
Tahribat,mynet,komikaze,maçkolik