Internete Girmeye Calisirken Su Sayfaya Yonlendiriyor..
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------
ttnet yavsaklarını ara tabi ilgilenirlerse onlar hal ediyorlar Senin baglantında sorun var aynısı bende olmuştu 2nci Sebebi borcu odemedigin zaman oluyor böle kolay gelsin
-----------------------------ttnet yavşağı ile ttnet yaşakları aynışey değidlir , yazdıklarınızı okuyarak post edin kazaya sebebiyet vermeyelim :S
-
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------caves bunu yazdı:
-----------------------------1.burda 100 lerce konu açıldı Ttnet e ne ana kaldı ne bacı SAdece TTnet E Bi YAVSAK kelimesimi Agırınıza gitti..
2. ne zaman aradıysam yok alt yapı çalışması yok dns guncellemesi Derken Fatura bi Geliyor bakıyorum nete giremedigim gün 1.5 Gb kota harcamısım..
3. ucret pahalı hizmet 0 kısaca ADsl kullanıcıları hangi foruma Baksam hangi siteye girsem paso küfürü basıyorlar hizmet 4*4 olsun herkes Takdir eder.. Ok
-----------------------------smile adsl biri falan gib alternatif internet sağlayıcı şirketler var seni zorla ttnet te tutan yokki ?
hizmet sıfrsa onlardan birini kullan.
sanki tr de sadece ttnet varda laf sölüon bide...
onalrda ttnetin altyapısını kullanıyor
cavese de katlılıorum ne kadar ekmek o kadar köfte isterim ben
hem zaten o kadar ttnete küfür edilirken adamın bi ladı cok göründü azcık yavaş olun
yani gelde cavese katılma
arıyorum tt neti
ne dersem diyeyim aynı boku diyorlar modemi kapa
direk tak tel kablosunu olucaktır sonra tekrar arayın ulan aq ben bunları zaten biliorum
bana adam gibi yol göster
ama naparsın mahkumuz başka çözüm yok -
DestinatioN bunu yazdı:
-
hem zaten o kadar ttnete küfür edilirken adamın bi ladı cok göründü azcık yavaş olun
arıyorum tt neti
direk tak tel kablosunu olucaktır sonra tekrar arayın ulan aq ben bunları zaten biliorum
ama naparsın mahkumuz başka çözüm yok
-----------------------------Ben yavaş olmam, konularda ttnet e küfür ediliyor, direk kişisel değil ! Eğer sen dahil bi sıkıntınız varsa orada çalışanlara direk kişisel olarak, gelin bunu benim yüzüme söyleyin. Bana yok köfte, yok hak, yok zart-zurt diye klavye delikanlılığı yapmayın. Ben herkeze özellikle bu sitedekilere faazlasıyla yardım ediyorum, ederimde. Kimse bana yavşak diyemez !!
-
haha klavye delikanlıkığımı yazdıklarımın neresinden çıkardın
ayırca cavesin direk seni kast etmedigini de biliosun -
abicim Gecen Ay larda Rene bi konu açtı TBt nin kapandıgı sıralarda post 4 binlere vurda konuyu okuyan direk sövüyordu ozamann nerdeydiniz ? kardesim Smile Biri internet hizmetleri yine alt yapı aynı ha neden kullanmıyorsun Dersen onlar TTnet ten daha berbat peqi zorunlumusun intetnet kullanmaya diye sorarsan zorunluyum
neden Derseniz : bankacılık hizmeti Web tasarım vs vs.
kısaca lanet olsun ...... Başımızdakinde iş yok sizlerin sucu hiç olmaz Zaten ama Arkadasımın Dedigi gibi zalak zalak Seyler diyorlar mode kapat aç kapat aç bekle modem ip Verirler gir icine onu yap bunu yap yine aynı karsımdaki komsuya soruyom internet varmı diye Evet var diyor ya m.k Resillik icinde gidiyoz en kralı Gelipte bana savunmasınnn...
edit: sıkıyosa anket Acin
TTnet ten memnunmusunuz diye Cvpları herkes gorsunn
-
DestinatioN bunu yazdı:
Never-More bunu yazdı:
-----------------------------caves bunu yazdı:
-----------------------------1.burda 100 lerce konu açıldı Ttnet e ne ana kaldı ne bacı SAdece TTnet E Bi YAVSAK kelimesimi Agırınıza gitti..
2. ne zaman aradıysam yok alt yapı çalışması yok dns guncellemesi Derken Fatura bi Geliyor bakıyorum nete giremedigim gün 1.5 Gb kota harcamısım..
3. ucret pahalı hizmet 0 kısaca ADsl kullanıcıları hangi foruma Baksam hangi siteye girsem paso küfürü basıyorlar hizmet 4*4 olsun herkes Takdir eder.. Ok
-----------------------------smile adsl biri falan gib alternatif internet sağlayıcı şirketler var seni zorla ttnet te tutan yokki ?
hizmet sıfrsa onlardan birini kullan.
sanki tr de sadece ttnet varda laf sölüon bide...
arıyorum tt neti
ama naparsın mahkumuz başka çözüm yok
-----------------------------TTNet smile superonline vs bunların hepsi TTNet'in değil Türk Telekomun altyapısını kullanıyor sen zaten burda konuya nekadar hakim olduğunu belli ediyosun...En sevmediğim kişi bilgisiz olandır.Konu veya konular hakkında içerisinde olmadığı halde yorum yapan kişilerdir.
Sen hangi çağrı merkezini aradığında farklı bilgi veya hizmet verildiğini gördün öncelikle bunu söylermisin? Ayrıca sen çok akıllısın TTNet salak değilmi modemi tak çıkar gibi gereksiz boş bir işlem yaptırılıyor.Bana söylermisin bukadar bilgi sahibi isen adsl kullanmak için gereken bağlantı şartları pc, modem, santral, kablo şartları nelerdir.Biliyormusun hayır.Sana en adam gibi yolu gösteriyolardır sen yaparsan çözüme ulaşırsın ama ben yaptım gereksiz dersen sorununu çözemezsin bunuda unutma.
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------abicim Gecen Ay larda Rene bi konu açtı TBt nin kapandıgı sıralarda post 4 binlere vurda konuyu okuyan direk sövüyordu ozamann nerdeydiniz ? kardesim Smile Biri internet hizmetleri yine alt yapı aynı ha neden kullanmıyorsun Dersen onlar TTnet ten daha berbat peqi zorunlumusun intetnet kullanmaya diye sorarsan zorunluyum
kısaca lanet olsun ...... Başımızdakinde iş yok sizlerin sucu hiç olmaz Zaten ama Arkadasımın Dedigi gibi zalak zalak Seyler diyorlar mode kapat aç kapat aç bekle modem ip Verirler gir icine onu yap bunu yap yine aynı karsımdaki komsuya soruyom internet varmı diye Evet var diyor ya m.k Resillik icinde gidiyoz en kralı Gelipte bana savunmasınnn...
-----------------------------Bak gözüm o renenin konusunuda biliyorum okudum merak etme. Rene ilede konusdum, direk ona telefon açan biriimde telekom zaten ttnet değil. Aynı zamanda orada biz kafamızdan işlem yapmıyoruz, görüşmelerimiz dinleniyor ve süreçlerimiz var, onları her halukarda yaptırmak zorundayız. Modemi kapat aç olayıda, sen kapatmadan önce biz hattını resetleriz, sen kapatıp açınca eğer farklı bir problemin yoksa sorunun çözülür. %70 de sorun çözülür bu şekilde. Eğer beğenmiyorsan cidden smile aynı alt yapıyı kullanıyor ama kablonet, telcom ve koçnet farklı hizmet sağlıyor. Buralardan hizmet alın.
-
blutarm
Adsl kullanan bir kullanıcı 4*4 donanım bilgisi olmak zorundamı
edit: kablonet olsa Geçerim Zaten anında ama bu bi Gercek kimse bu ulkede internet konusunda memnun degil... bunu sizlerde kabullenin..
-
caves bunu yazdı:
-----------------------------abicim Gecen Ay larda Rene bi konu açtı TBt nin kapandıgı sıralarda post 4 binlere vurda konuyu okuyan direk sövüyordu ozamann nerdeydiniz ? kardesim Smile Biri internet hizmetleri yine alt yapı aynı ha neden kullanmıyorsun Dersen onlar TTnet ten daha berbat peqi zorunlumusun intetnet kullanmaya diye sorarsan zorunluyum
edit: sıkıyosa anket Acin
TTnet ten memnunmusunuz diye Cvpları herkes gorsunn
-----------------------------Hala bilgisizce yorum yapıyorsun.. Modemi kapama işlemini sen orda yaparken telefonun diğer ucunda ne yapıldığını çok iyi biliyosun belliki... Ayrıca ip verip veya dns verip kontrol yapılmasıda hizmet olmadıya nediyim haklısın ttnetin ...
-
kim neyi kullanırsa kullnasın ben bira ay boyunca kesik kesik net kullanırken bir sürü zırva şeylerle beni geçiştirdikten sonra
bana gelen yanıt aa pardon santral cıkısınızda sorun varmış gibi bişeydi neysee ya uzatmıyım en iyisi ttnet kral ttnet cici ttnet
hatta bu kadar iyi internet bu fiyata olmamalı zam yapsınlar