folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Interneti Kısıtlamak Hakkında Bildikleriniz Yardım!

Interneti Kısıtlamak Hakkında Bildikleriniz Yardım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

özet geçeyim;

Suan kullandıgım bilgisayardaki interneti kimsenin fark edemeyecegi sekilde kısıtlamak istiyorum suan bu işi kis2011 ile yapıyorum ama bilgisayardan hiç anlamayan birinin bile sadece yazıyı okuması yeterli tarayıcıyı actıgında ekranda koskoca kis kul.sınrı vs yazıyor ve daha onemlisi kapanmasına 10 dk kala uyarı veriyor geri sayıyor 10 dk sureniz kaldı belki bu uyarı pencerelerini kapatırım diye biraz kisle ugrastım ama yok olmuyor

istedigim

belirttigim saatler arasında internet erişimi olmasın orn. gece 12 ile sabah 7 arası internete erişimi kapansın ve fark edilmesin yani net kesildiginde cıkan sayfa goruntulenemiyor uyarı olabilir veya yavasladıgında sayfasının yuklenmesini bekledigim gibi bi ekran olur yukleniyo gibi gozukur ama bir turlu baglanmaz bu sekilde olursa sanırım kimse fark etmez yani kısa bir sure sonra fark ederler bu saatten sonra gidiyo diye ama orası onemli degil

neden, niye, digerleri girse ne olcakki gibi seyler sorupta konuyu baltalamazsanız sevinirim boyle olması gerekiyor

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

edit

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek

net limiter ile yapıyorduk. ama schedule yapar mı bilmiyorum.

İpimle kuşağım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

zputnik bunu yazdı:
    -----------------------------

net limiter ile yapıyorduk. ama schedule yapar mı bilmiyorum.

Bunlar free degildir herhalde link varsa ..

edit : net limiter daha cok arkaplanda calışan ve surf yaparken seni rahatsız etmesin diye programların kullandıkları neti kısıtlamak için denedim google sordum.

schedule hakkında bir sey bulamadım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    isa server kullan en iyisi. modemden ayarlayabilirsin modeme bağlı pcleri kaldır modemin kontrol panelinden olsun bitsin

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    şimdi bende merak ettim arkadaşın söylediği gibi nasıl olur diye fikir olsun ben de hosts dosyasından sadece facebook u kapatmıştım kotaya girmesinler diye
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:
    isa server kullan en iyisi. modemden ayarlayabilirsin modeme bağlı pcleri kaldır modemin kontrol panelinden olsun bitsin

google dedi ama isa hakkında birsey bulamadım yani google cok fazla sey diyor ama nasıl kullanacagımı demiyor.modem olayı wirelees ile iki notebook kablo ile bir  pc giriyor notebooklara karışmıcam ne yaparsa yapsınlar pc onemli benim için detay!

Lostok bunu yazdı:
    şimdi bende merak ettim arkadaşın söylediği gibi nasıl olur diye fikir olsun ben de hosts dosyasından sadece facebook u kapatmıştım kotaya girmesinler diye

kota filan onemli degil benim istedigim saatlerde girdikten sonra

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Modemden Timer ayarları var eğe modeminde bu özellik varsa kese biliyor ve tekrardan aktif edebiliyorsun fakat bu  özellik  her modemde yok. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

karakutu bunu yazdı:

Modemden Timer ayarları var eğe modeminde bu özellik varsa kese biliyor ve tekrardan aktif edebiliyorsun fakat bu  özellik  her modemde yok. 

Bakarız hoca airties RT206 modem

edit : valla oyle web'di url'di gibi engelleme var ama timer yok herhalde bulamadım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Echer bunu yazdı:

karakutu bunu yazdı:

Bakarız hoca airties RT206 modem

edit : valla oyle web'di url'di gibi engelleme var ama timer yok herhalde bulamadım

bizde kurumsal zyXel var  onda var , şu saatler arasında engelle  v.s.  kişisel kullanıcı modemlerde  yok sanırım. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

@karakutu

Dedigin gibidir belkide

Toplam Hit: 2101 Toplam Mesaj: 12