İnternetim Hızlı Olmasına Rağmen Pc'de Çok Yavaş
-
Merhaba millet. internet hızında problem yok laptopta falan kullanırken gayet hızlı fakat masaüstü pc de çok aşırı yavaş.
Hotspot Shield ile ip değiştirdiğimde biraz daha hızlı oluyor. 5 dakika önce youtube'a girdim ve hala video küçük resimleri görünmüyor o derece.
sebebi ne olabilir ? daha önce böyle değildi son zamanlarda olan bir şey bu.
-
aynı bok bende de var. takipteyim..
-
bu internet hızının hdd yazma hızıyla alakası varmı acaba
-
abi çok lanet bişey sırf buna sinirlenip monitörü yumrukladım kırıldı şuan çöpte. lanet olası
-
Tnrsk bunu yazdı
bu internet hızının hdd yazma hızıyla alakası varmı acaba
Turkiyedeki altyapı ve bağlantı hızından dolayi yok :)
1000 Mbps internetin var sayalım ortalama saniyede 120 - 125 mb dosya indirebilirsin, hdd kullaniyorsan 60-70 mb yazma hizi vardir normalde, boyle bi durumda hdd Ile alasi vardir ssd kullanmadığın sürece :)
-
auslogics yazılımını indir hocam internet optimizasyonu yap başka tarayıcı kullan eğer olmazsa bi format çek.
-
Hocam senin sorunun ya kablo da yada Ethernet kartından kaynaklanıyor olabilir..
Darkfeo tarafından 08/Eyl/13 17:14 tarihinde düzenlenmiştir -
koray bunu yazdı
auslogics yazılımını indir hocam internet optimizasyonu yap başka tarayıcı kullan eğer olmazsa bi format çek.
hocam full sürümünü bulamadım var mı sende ?
-
başka fikri olan ?
-
Darkfeo bunu yazdı
Hocam senin sorunun ya kablo da yada Ethernet kartından kaynaklanıyor olabilir..
wireless var pc de onunla bağlandığımdada aynı problem var hocam
-
bir tarat bilgisayarı antispyware ile antivirüs ile bir de optimizasyon yapan programlar var onlarla güzelce geçmişini falan siliver donanımsal bir sorun yoksa bunlardan biri sorun çıkarmış olabilir