folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnternette Aldatan Kadınlar!

İnternette Aldatan Kadınlar!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    edit: 2 post :@

bassinyourface
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Onu yapacak karı zaten manavlada,bakkallada yapar :)) .Öyle birisiyse ne yaparsan yap engelleyemezsin.Onun için evleneceğiniz kişinin sana gerçekten sadık olması lazım.Eğer bir kere bile birisiyle aldatmışsa o kişiden hayır gelmez.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Firex olay farklı olay aşkdan bahsediyorum kadınlar erkekler gibi değildir hadi yatayım diyip yatmaz (orp ler hariç ) aşık olmaları lazım yada hoşlanmaları....

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek
    aldatilipta kabul edenin salakligi.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    walla birebir sahit olduum b durum yani kadınlar aldatıo internette cok sewselerde..en yakın arkadasımdan tanık oldum böle bi olaya.. bu belki ataerkil sistemin sonucudur daima bi adım erkek ondedir böle konularda kadın yapsa oldurelesi bir sucdur erkek yapsa elinin kiridir bunu kimse inkar edemez sanırım hee kadın neden böle seler yapar cunku saf salaktır gercekten eger hayatında az ilgi goruosa 2 gusel soz böle onu hawaya sokar cou zaman karsısındakinin cok cok samimi oldugunu sanar chat ortamında bunu nası basarıolar o kadar yalanın arasında kendileride yalan sölerken nasıl inanıolar anlamıorum ama (!) böyle bir begenilme kendini ispatlama gibi hastalıklı dusuncelerle boyutlar deişio ama toplumun etkisi buuk gene kadını böle selere sewk etmiş..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    İşte ülkemizin düştüğü durum bir kız nickiyle zurna kanalına girdim 10 saniye içinde sayısız pencere açıldı.

http://img140.imageshack.us/img140/7615/adszab4.jpg

λ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    walla o da yurdum insanının kanayan yarası gayet..eskiden ortalıkta karı kız yoktu böle gordunmu yawsıodun be ewladım artık heryer karı kız kaynoo böle neden atlıolar hemen anlamıs dilim yani böle sokakta gusel bişi giyinip dısarı cıkamassın nette kız oldunu beli edemessin karılar salak da bunlara atlıan erkekler nedir?!

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Herşey akılda biter.Aşk falan hikaye aldatmaya meyilli olan bir şekilde mutlaka aldatır.Kocamı/Karımı seviyordum fakat aldattım diyen zihniyetin aşkı zaten aşk değildir.Menfaat üstüne kurulmuş bir ilişkidir.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    ya zaten durum artık aldatmaya gelmişse bişeyler bitmiştir yani aldattının we yaptının yanlıs oldunun farkında bile olmayan birileri warsa da bence bu kişileri hayatından cıkarmak en mantıklsıı olur..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Dj_Alper Süpersin ya benim de zaten bi kaç gündür aklımdan bu konu geçiyor abi ya posta gazetesine hergün ne kadar küfr ettiğimi biliyormusun o terbiyesiz yazara günde kaç bin tane mail attığımı tahmin edemezsin. O şerefsiz herif köşe yazarlığı adı altında bütün orus...ların hayatını gazeteye veriyor.

Süper bir konu açmışsın ben 3 yıl internet cafede teknisyenlik yaptım paranoyak oldum ya tüm kız arkadaşlarıma internet yasaklattım msn adreslerini kapattım sırf cafeye gelip de internette karısını-kocasını aldatan insanlar yüzünden. Forumda bir kaç kişi suçlu aldatan değildir demiş buna kesinlikle katılmıyorum. Suçlu kesinlikle aldatandır. Kadın eğer erkek ilgilenmiyor diye gidipde başkasının altına yatıyorsa bu kadının şirpıntılığıdır erkek de eğer karısı ilgilenmiyor diye gidip de başka şırpıntının koynuna gidiyorsa o da erkeğin ipneliğidir.
    Şuan internette giren kadınların %90ı yeni insanlarla tanışmak için giriyor sırf evde kalmamak için internette bulduğu 3 gün insanla bile evlenen kişileri tanıyorum ben. IRC & MSN benim en sevdiğim programlardı ama şuan ikisininden de nefret ediyorum. IRC koca arayan kadınlarla dolu MSN desen daha berbat... Walla Allah bizi o tür kadınlardan uzak tutsun ve aldatmakla aldatılmayı kimseye nasip etmesin....

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 5374 Toplam Mesaj: 22