İnternette Dolaşan Makyajsız Bülent Ersoy Resmi Görenleri Şok Ediyor!!!
-
beyinsiz bunu yazdı:
-----------------------------
beni şok eden bulent ersoy değil yapılan yorumlar bir insana bukadar aşağlik yorumlar yapılmaz yazık gunah o kadının yerıne kendınızı koyun o istermiydi boyle olmayi kimse büyük konusmasin yarin kimin ne olcaği belli olmaz
-----------------------------haklisin, daha simdi dinledim tv de küçükken erkege çevrilmis bir hermafroditin açiklamasi çift cinsiyetli çocuklari nasil kiz sekline çeviriyorlar nasil erkege çeviriyorlar çok aci bir durum Allah kimseye böyle bir durum yasatmasin, hormon üstüne hormon... daha neler...çok kötü ilk defa duydum :/
-
beyinsiz bunu yazdı:
beni şok eden bulent ersoy değil yapılan yorumlar bir insana bukadar aşağlik yorumlar yapılmaz yazık gunah o kadının yerıne kendınızı koyun o istermiydi boyle olmayi kimse büyük konusmasin yarin kimin ne olcaği belli olmaz
o kdr beyinsiz deilmissin sende :D -
ııyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy börgggg bune amk bunun insan olma olasılıgı % kaç :S bunla evlenenin aklına osurimm
-
abi su konuyu silermisniz ya :(((
-
a...kodunuz kadının ha hiç bu kadar aşağılanmamıştır
-
bu neeeeee laaaaaa insan mı bu tövbe tövbe
-
Allah yardimcisi olsun
-
bülü bülü amica erkek videoları burda ()
http://www.youtube.com/watch?v=H-oUiF9qEHg
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------mustafa topaloglunun "önünü kesmeselerdi büyük adam olacakti" lafi geldi aklima
-----------------------------jaaaaaa :P yarıldım amk. Yapma bilooo yapmaa... :P bak ne hallere dustun kırooo :P
-
fevkaladenin fevkinde
harikuladenin de harında bu durumda..
murat abi
"önünü kesmeselerdi büyük adam olacaktı"
mahfoldum bu lafa..:)