İnternette İndirimli Her Yerde Geçerli Alışveriş Kartı
-
freudSusHaksizsin bunu yazdı
kartın üzerinde isim yazmıyor, internette nasıl alışveriş yapıcaz bununla ? isim kısmına ne yazıcaz?
harbiden, boş falan mı bırakcaz?
-
moi bunu yazdıfreudSusHaksizsin bunu yazdı
kartın üzerinde isim yazmıyor, internette nasıl alışveriş yapıcaz bununla ? isim kısmına ne yazıcaz?
müşteri hizmetleri ile konuştum. müşteri hizmetleri numarası sitede yazmıyo ama kartın üzerinde yazıyo .kartı alırken isim soruyolar o isimle kullanıyosun, istersen üzerinde isim basılı kartta gönderiyolar. kart 3d olsun olmasın her yerde çalışıyomuş henüz deneme şansım olmadı
tek kötü yanı karta para yatırmak için migros yada ptt ye gitmen lazım, eft vs ile yatırılmıyo
-
herhangi bir ücret kesımı var mı?
Netten hepsıburada gıttıgıdıyor vs vs tum alısverıs sıtelernde gecıyor mu? Ptt ye gıdecem 160 tl yuklıcem sonra netten 160 tl ye bır sey alabılcek mıyım ? Dıyelım ı yamuk gordum anında kapatabılıyor muyum hesabı ? -
freudSusHaksizsin bunu yazdımoi bunu yazdıfreudSusHaksizsin bunu yazdı
müşteri hizmetleri ile konuştum. müşteri hizmetleri numarası sitede yazmıyo ama kartın üzerinde yazıyo .kartı alırken isim soruyolar o isimle kullanıyosun, istersen üzerinde isim basılı kartta gönderiyolar. kart 3d olsun olmasın her yerde çalışıyomuş henüz deneme şansım olmadı
tek kötü yanı karta para yatırmak için migros yada ptt ye gitmen lazım, eft vs ile yatırılmıyo
Hocam ben para yatırma konusunu konuştum yetkililerle, çok yakın bir zamanda ING Bank ATM'lerinden para yatırma işlemi gerçekleşecekmiş. Birde şu para çekme olayını sordum, o konuda da kartın güvenliği için, istenmeyen durumlara karşı (çalınması, kaybolması vs.) para çekme özelliğine pek sıcak bakmadıklarını söylediler.
-
rapidhacker550 bunu yazdıherhangi bir ücret kesımı var mı?
Netten hepsıburada gıttıgıdıyor vs vs tum alısverıs sıtelernde gecıyor mu? Ptt ye gıdecem 160 tl yuklıcem sonra netten 160 tl ye bır sey alabılcek mıyım ? Dıyelım ı yamuk gordum anında kapatabılıyor muyum hesabı ?Hocam şimdi gidiyorsun PTT'ye, en az 10 lira olmak şartıyla 5 lira kart ücreti ile birlikte paranı yatırıyorsun, kartını alıyorsun. Aylık 1 lira kartı tutma ücreti olarak karttan kesiliyor. Alışveriş konusunda da, Mastercard logosu gördüğün bütün işletme ve internet sitelerinde kartı kullanabilirsin. 2000 liraya kadar karta yükleme yapabilirsin. Aynen dediğin gibi 160 TL yükleyeceksin, 160 TL'lik ürünü satın alacaksın. Alışverişlerde yamuk olmaz ama kaybolma, çalınma gibi bir yamuk olursa hemen kartın web sitesinde yer alan iletişim telefonunu arıyorsun, kartı iptal ediyorlar. (İçindeki parayı ödüyorlar mı bilmiyorum henüz.)
-
hocalar işler çok yoğundu kafa uçtu benim ondan yazılanlardan pek birşey anlamadım
bu kartı alırken kimlik ibraz etmek gerekiyor mu?
atm'den bununla para çekebiliyormuyuz?
bu karta paypaldan yada başka bir sistemden para aktarabiliyormuyuz?
Yurtdışında kullanan var mı? zaten atm'de kullanabiliyorsak yurtdışındada kullanırız herhalde.
eğer bunları sağlıyorsa hemen bir migros bulup birkaç tane alayım.
Edit: istediğim özellikleri taşımıyormuş. ah şu okpay'den bir kurtulabilsem.
ininal Kart nakit para çekimine kapalidir.
Ratbat tarafından 02/May/13 00:33 tarihinde düzenlenmiştir