İnternette İzlediğim Videoların Sesleri Çıkmıyor
-
flash playeride güncelledim olmadı yine winampta ses 0 dayken play deyince ses çıkmıyo burası normal ama az ses ayarını kıpırdatınca son ses veriyor stoplamadanda ses kısılmıyor iyice manyaklaştı makine
-
emir_69 bunu yazdı:
-----------------------------
flash playeride güncelledim olmadı yine winampta ses 0 dayken play deyince ses çıkmıyo burası normal ama az ses ayarını kıpırdatınca son ses veriyor stoplamadanda ses kısılmıyor iyice manyaklaştı makine
Winamp'tan kaynaklanan bir problem olabilir, bahsettiğin sorunla bir alakası yok sanırım. -
yeniden başlattım winamptaki sorun düzeldi ama netteki ses hala düzelmedi ivmede sonda
-
Ses kartının markası nedir ?
-
asus anakart üzerindeki realtek falan yazıyo harici c-media yazan var onu kullanıyorum
-
mesela youtubeden video çekmek için kullandığım bi program var Ashampoo ClipFinder onla oynattığım zaman ses yine yok ama mesela masaüstüne gelen dosyayı total video playerla çaldığım zaman ses var
-
flash player ı guncelledim
dxdiag daki ivme olayını yaptım (zaten sondaydı)
ses driverını kaldırıp yeniden kurdum
regeditdeki o değer olayını yaptım (zaten yapmam gereken değerdeydi)
hasılı aynı sorunu ben de yaşıyorum , videodaki sesi duyabilmem için ancak pc ye kaydetmem gerekiyor
bu konuyu da takip ediyorum umarım çözüm namına bişiler bulabilirim :S
-
Arkadaşımda rastladığım bir durumu yazmış olayım ben de,
regedit falan çağre olmamıştı onda da ama çözüm çok basitti.
5.1 falan ayarının yapıldığı (ses sürücüleriyle falan birlikte yüklenen yardımcı programlar olur ya işte orası)
yerden 2 channel ı seçince düzelmişti onda.
-
emir_69 bunu yazdı:
mesela youtubeden video çekmek için kullandığım bi program var Ashampoo ClipFinder onla oynattığım zaman ses yine yok ama mesela masaüstüne gelen dosyayı total video playerla çaldığım zaman ses var
http://ftp.isu.edu.tw/pub/Windows/softking/soft/en/a/ACEMCP603PRO.exeLinkte description edilmiş codeci indir.
-
işte bu işe yaradı çok sağol arkadaşım ellerin dert görmesin :)