folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder İnternette Para Nerden Nasıl Kazanıyorsunuz

İnternette Para Nerden Nasıl Kazanıyorsunuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Bir cok yolla kazanilabilir

1)Google adsense

2)Birinden reklam alirsin ondan kazanirsin

3)Web sitesi kurarsin ondan kazanirsin

4)Tasarim yaparsin ondan kazanirsin

5)Domain alirsin 10 ytl ye 15 ytl ye satarsin kazanirsin

6)Hostcunun birinin mail adresini kirarsin odemen geldi kardes ode yoksa sikerim belani deyip kazanilirsin :)

7)Insanlari kandirabilirsin

8)Sahte cc ile paypal yapip nakit olarak temin edebilirsin kazanirsin (seytan doldurur allah korusun)

...

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
    -----------------------------
    www.bux.to sitesinden sahsen 885 dolar birikmis param var.  PTC siteleri icersinde en iyisi ve en guveniliri.  Adima bux.to karti yolladilar.  Parani istettigin zaman o kart'a yatiriyorlar ve dunyanin heryerinde kullanabiliyorsun.

yaw sitede birikmiş parayı geç. eline geçtimi hiç para? geçtiyse teee ocak ayında istediğim 10 $ ı neden hala ödemediler. sorularımada artık cevap vermiyorlar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek
    Cashfiesta falan vardi alayi hikaye kanmayin hoca..

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    superteklif var aslında odemelerı 100 ytl olarak yapıyor ama arada sırada 50ytl ye dusuruyolar bende o zaman almıstım paramı 1 gün sonra hesaba yatırıyorlar birde bilyoner ile anlasmaları var 25 ytlde bilyoner hesabima para aktardim yani 75 ytl bugune kadar aldım supertekliften..ama uye kazandırmak ıcın biraz kasmanız gerek.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek
    hotboy bunu yazdı:
    kuytul bunu yazdı:

www.kuytul.com/program/korsantv.zip

programın içindeki reklam sayfası www.sahangokbakarfan.com/korsantv.htm

bu kadar :)

böylelikle 3 senede 3.5 milyar civarı para kazandım, kazanmaya da devam ediyorum. Önemli olan bir ürün ortaya koymak web site veya program ama web site kurunca ziyaretçilerin ne kadar nankör olduğunu hepimiz biliriz :)

yemişim gugılı, gittigidiyor en temizi ;)

programların içine reklamı koyunca sorun çıkmıyor demek. öyleyse tüm programlarıma koyuyım bişiler. bu iyi oldu...

bişey anlamadım dahada açabilrmisiniz? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xLn
    xLn's avatar
    Erkek

reklam gibi olmasın ama bende ayrıntılı dersi var. otomatik clikerine kadar yazmıştım. lazım olabilir belki sizinle paylaşmak istedim..

http://www.tutorialci.com/20080214112/Web-Master/internetten-Para-Kazanma/Buxto-Autoclicker-ile-Buxto-dan-Para-Kazanmak-ve-Uye-Olmak.html

bu arada eger üye olucaksanız sitedeki linkte benim ref ime yönlendirme var eğer benim refimle kaydolmak istemezseniz sonundaki uzantıyı silerek üye olunuz yada direk site adresini kendiniz yazınız. daha önceden biliiyorum çünkü bir yıgın laf edildi açık açık yazsanıza aklı sıra gizli gizli ref alıcaksın diye (bana degil başka anlatım yapılanlara) bunu önlemek için yazdım ynlış olmasın. tabi benim referansımla üye olursanız makbue geçer:D

www.Tutorialci.net - Türkiyenin en kapsamlı Tutorial (Ders Anlatım) Sitesi...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    SiyanojeN bunu yazdı:
    hotboy bunu yazdı:
    kuytul bunu yazdı:

böylelikle 3 senede 3.5 milyar civarı para kazandım, kazanmaya da devam ediyorum. Önemli olan bir ürün ortaya koymak web site veya program ama web site kurunca ziyaretçilerin ne kadar nankör olduğunu hepimiz biliriz :)

programların içine reklamı koyunca sorun çıkmıyor demek. öyleyse tüm programlarıma koyuyım bişiler. bu iyi oldu...

arkadaşın verdiği linkten bak istersen, olay şu, bi program yapıyosun, herhangi bi program, içine gittigidiyorun reklamını koyuyorsun. ordanda para geliyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    hotboy bunu yazdı:
    SiyanojeN bunu yazdı:
    hotboy bunu yazdı:
    kuytul bunu yazdı:

arkadaşın verdiği linkten bak istersen, olay şu, bi program yapıyosun, herhangi bi program, içine gittigidiyorun reklamını koyuyorsun. ordanda para geliyor.

şunu da belirteyim gittigidiyor sadece hit ve tıklama oranına bakıyor. 

Programda zorunlu tıklatarak açma yöntemini bilsem dahi yapmadım çünkü her görüntülemede bir tıklama yani %100 %90 oran saçma duracaktır.

Esasen çözüm ortaklığı sözleşmesinde yer almıyor sanırım, ama etik olarak yanlış bulmuyorum çoğul hit/ tıklama sayısı oranı %3 civarında kalıyor. 

3 senedir bir sorun çıkmadı. En az 50 ytl olunca vergi kesildiğinde 45 lira olarak bankaya her cuma yatırılıyor. 

Eğer yaptığınız ufak tefek de olsa pratik, basit ve kullanışlıysa içerisinde reklam olması kullanıcıyı rahatsız etmeyecektir.   

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
Toplam Hit: 4224 Toplam Mesaj: 19