folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder İnternette Sıkılınca Ne Yapıyorsunuz?

İnternette Sıkılınca Ne Yapıyorsunuz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Daha önceden benzeri bir konu açıldı mı bilmiyorum, açıldıysa özür.

İnternette geçen saatlerimiz ve günlerimiz arasında sizde sıkıldığınızı hissediyorsunuzdur (en azından normal insanlarsak hala, evet sıkılıyor olmamız gerekir) peki bu durumda ne yapıyorsunuz? Hangi sitelere girip kafa dağıtıyorsunuz?

Ben genelde nette sıkıldığımda bilgisayarı kapatırım, gidip bi kahve içerim falan, sıra sizde.

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

sevdiğim birkaç müziği yüksek seste dinlerim kafa dağıtırım kahve eşliğinde :) he birde çok canım skldığında nargile içiyorum evde :)

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kendi sitemdeki cevaplanamayan soruların cevaplarını ararım ( bi bakıma kendi sitem üzeirnde çalışırım :). yada point blank oynarım.

Donanım haber her zaman iyi ve aktif bi forumdur takip edeceğin şeyin haddi hesbı yok oraya takılmanıda tavsiye ederim

Olmadı bilgisayarı kapatır dışarda tur atmaya çıkarım arada bi temiz hava şart :D

Film izlemekte güzeldir hele akşamsa güzel sıcak bi kahveyle iyi gider

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

Netten pcden çok sıkılıyorum insanı asosyal yapıyor ama bunsuzda olmuyorki aslında şöle dışarda olmayı özledim teknoloji geliştikçe biz pc ye telefona daha çok bağlncağız sanırım. İnternet sitelerinde bol bol forumları geziyorum yeni ne çıkmış hangi ürünlerde neleri geliştirmişler onlara bakıyorum şahsen bol bol okuyorum. 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

genelde canım sıkılmaz. çok sıkıldı mı Poker oynarım facede. Yada takipde olduğum bir kaç dizi var onları izliyorum. Sonraa varsa güzel film yoksa Cs 1.6 online oda olmadı ders notlarını temize çekiyorum :) Birde reklam yapıyım azıcık www.tirtikciyiz.com diye site açtım ona içerik ekliyorum :)

Edit: Odamı toplarım. pcyi ve pc masasını çok iyi temizlerim tek bir leke göremezsin :D:D Eski kişisel notlarımı & dolapları karıştırırım evdeki :D 
    Karnım aç ise saatlerce yemek yapabilirim. Buda olmadı kişisel ayna karşısında saçımı şekilden şekile sokarım traş filan geldiyse oyalanmak adına narin narin traş olurum :D Sonraaa evdeki elektronik eşyalarla oynamayı çok severim örnek: kurutma makinesi olsun süpürge olsun bütün parçalarını açar geri toplarım :D
    Kendi kendime tavla oynarım :D yapacak çok şey var hocam yaz yaz bitmez valla. Asosyalin Ta kendisiyim :D 

Zehirrr . . .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

dizi-film-oyun üçlüsü birebir :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

source + kpss + playstation + müşteri bilgilendirmeleri + sigorta satımı vsvsvsvs

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

Abdussamed + 20 test soru + kahve 

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

bira + film

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Zaten günümün çoğu okulda geçiyor pc başında netten sıkılırsamda

arkadaşlarla takılır ,Çıkar gezerim vs...

Pc başında ise genelde sürekli teknoloji mühendislik programlama adına 

yayın veren sitelerde cirit atarım bunlardan sıkılırımsamda 

Strateji oyunları oynarım ( age of falan ) bazende

zone-h a girer milletin hacklediği special siteleri hacklemeye çalışırım hobi olarak :D

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

internetten sıkılınca yine internetteyim. nette bi işe girişirim, oyun oynarım, dolanıırm öyle boş boş falan.

=)
Toplam Hit: 5872 Toplam Mesaj: 35