İnternette Sıkılınca Ne Yapıyorsunuz?
-
Daha önceden benzeri bir konu açıldı mı bilmiyorum, açıldıysa özür.
İnternette geçen saatlerimiz ve günlerimiz arasında sizde sıkıldığınızı hissediyorsunuzdur (en azından normal insanlarsak hala, evet sıkılıyor olmamız gerekir) peki bu durumda ne yapıyorsunuz? Hangi sitelere girip kafa dağıtıyorsunuz?
Ben genelde nette sıkıldığımda bilgisayarı kapatırım, gidip bi kahve içerim falan, sıra sizde.
Saygılar
-
sevdiğim birkaç müziği yüksek seste dinlerim kafa dağıtırım kahve eşliğinde :) he birde çok canım skldığında nargile içiyorum evde :)
-
Kendi sitemdeki cevaplanamayan soruların cevaplarını ararım ( bi bakıma kendi sitem üzeirnde çalışırım :). yada point blank oynarım.
Donanım haber her zaman iyi ve aktif bi forumdur takip edeceğin şeyin haddi hesbı yok oraya takılmanıda tavsiye ederim
Olmadı bilgisayarı kapatır dışarda tur atmaya çıkarım arada bi temiz hava şart :D
Film izlemekte güzeldir hele akşamsa güzel sıcak bi kahveyle iyi gider
-
Netten pcden çok sıkılıyorum insanı asosyal yapıyor ama bunsuzda olmuyorki aslında şöle dışarda olmayı özledim teknoloji geliştikçe biz pc ye telefona daha çok bağlncağız sanırım. İnternet sitelerinde bol bol forumları geziyorum yeni ne çıkmış hangi ürünlerde neleri geliştirmişler onlara bakıyorum şahsen bol bol okuyorum.
-
genelde canım sıkılmaz. çok sıkıldı mı Poker oynarım facede. Yada takipde olduğum bir kaç dizi var onları izliyorum. Sonraa varsa güzel film yoksa Cs 1.6 online oda olmadı ders notlarını temize çekiyorum :) Birde reklam yapıyım azıcık www.tirtikciyiz.com diye site açtım ona içerik ekliyorum :)
Edit: Odamı toplarım. pcyi ve pc masasını çok iyi temizlerim tek bir leke göremezsin :D:D Eski kişisel notlarımı & dolapları karıştırırım evdeki :D
Karnım aç ise saatlerce yemek yapabilirim. Buda olmadı kişisel ayna karşısında saçımı şekilden şekile sokarım traş filan geldiyse oyalanmak adına narin narin traş olurum :D Sonraaa evdeki elektronik eşyalarla oynamayı çok severim örnek: kurutma makinesi olsun süpürge olsun bütün parçalarını açar geri toplarım :D
Kendi kendime tavla oynarım :D yapacak çok şey var hocam yaz yaz bitmez valla. Asosyalin Ta kendisiyim :D -
dizi-film-oyun üçlüsü birebir :F
-
source + kpss + playstation + müşteri bilgilendirmeleri + sigorta satımı vsvsvsvs
-
Abdussamed + 20 test soru + kahve
-
bira + film
-
Zaten günümün çoğu okulda geçiyor pc başında netten sıkılırsamda
arkadaşlarla takılır ,Çıkar gezerim vs...
Pc başında ise genelde sürekli teknoloji mühendislik programlama adına
yayın veren sitelerde cirit atarım bunlardan sıkılırımsamda
Strateji oyunları oynarım ( age of falan ) bazende
zone-h a girer milletin hacklediği special siteleri hacklemeye çalışırım hobi olarak :D
-
internetten sıkılınca yine internetteyim. nette bi işe girişirim, oyun oynarım, dolanıırm öyle boş boş falan.