İnternette Sıradan İşleri Yapmaktan Kurtulmak
-
arkadaşlar internetin başına oturduğumda hep aynı şeyleri yaptığımı fark ettim ve bu durumdan sıkılmaya başladım.
Şöyle ki pcyi açtığımda facebooka bakmaktan sonra twittera bir göz atmaktan ardından t24 tü odatvydi zamandı haberlere bakmaktan usandım. Yani sosyal +haber+forum üçgeninden fena halde usanmış durumdayım. İnternetten ya da faceden oyun oynamakta beni fazla sarmıyor.
Şöyle ilginç içerikleri olan site olur forum olur farklı siteler paylaşırsanız sevinirim.
-
sertacgs bunu yazdı
arkadaşlar internetin başına oturduğumda hep aynı şeyleri yaptığımı fark ettim ve bu durumdan sıkılmaya başladım.
Şöyle ki pcyi açtığımda facebooka bakmaktan sonra twittera bir göz atmaktan ardından t24 tü odatvydi zamandı haberlere bakmaktan usandım. Yani sosyal +haber+forum üçgeninden fena halde usanmış durumdayım. İnternetten ya da faceden oyun oynamakta beni fazla sarmıyor.
Şöyle ilginç içerikleri olan site olur forum olur farklı siteler paylaşırsanız sevinirim.
online eğitim videolarına bakarak kendini istediğin alanda geliştirmeye çalış;
CSS olur, grafik tasarım olur, vektörel tasarım, ASP, PHP v.b. bir çok alanda türkçe onlarca eğitim dökümanı var ister video ister ebook geliştir sonra zaten o üçlemeyi yapmayı özleyeceksin proje geliştirmekten :)
-
-
stumbleupon'a bak derim ama yeni web siteleri bulsan da bir süre sonra yine sıkılacaksın, zevk almak için tüketim kısmını bırakıp üretim kısmına geçmen lazım. web site yapmayı öğrenmen web site yapıp kendi tarzını ortaya dökmen lazım.
-
aynı durum benim içinde geçerli hocam, ne kadar ilgilenirsin bilemem ama müridlerden biri de paylaşmış ingilizceni geliştirmek gibi bi amacın varsa internet üzerinden www.duolingo.com'a başlayabilirsin şahsen ben öyle yaptım ^^
-
İçerik ilginçliği değilde seni oyalayacak bir şeyler lazım gibi;
Duolingo, codecademy? -
telekom bunu yazdı
Duolingo, codecademy?Hocam internette kodlama öğreten bir çok site var. Fakat çoğu web tasarım üzerine. Oyun yapmayı falan öğreten site var mı? (Zaten web tasarım öğrenmekteyim yabancı bir websitesinden)
-
Subtitle bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Duolingo, codecademy?Hocam internette kodlama öğreten bir çok site var. Fakat çoğu web tasarım üzerine. Oyun yapmayı falan öğreten site var mı? (Zaten web tasarım öğrenmekteyim yabancı bir websitesinden)
Codecademy'de python'da tic tac toe kodlaması vardı. :)
İşin şakası bir yana oyun programlamaya karşı ilgim olmadığı için hiç bakmadım. -
telekom bunu yazdıSubtitle bunu yazdıtelekom bunu yazdı
Codecademy'de python'da tic tac toe kodlaması vardı. :)
İşin şakası bir yana oyun programlamaya karşı ilgim olmadığı için hiç bakmadım.Hocam benim ilgim var da sadece ilgim var icraat yok. Bulamadığım için web tasarım çalışıyorum.
Edit: Algoritma ile bir problemi çözmeyi seviyorum. Sonra kodunu yazmayı fakat web tasarımın öğrenmekte olduğum bu seviyesinde henüz algoritma falan yok ilerde de var mı bilmiyorum. Yani oyun programlamak ne kadar basit olursa olsun çok hoşuma gider.
Subtitle tarafından 27/Nis/14 20:36 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam grafik tasarım için varmı bildiğiniz yardımcı olabilcek site ? geliştirebilceğimiz
-
ingilizcen varsa 9gag.com