İnternetteki Herhangi Bir Dosyayı Yandiske Atma
-
webdav ile biseyler yapabilirsin belki yandexin webdav destegi var
-
anladıgım kadarı ıle bır sunucu kıralayıp remote upload yapabılırım
ama sunucu ısını kafa kaldırmaz bızım bırde bu yandexı soyle 100tb felam alabılırmıyız acaba tek hesapta
-
lazz bunu yazdı
ama sunucu ısını kafa kaldırmaz bızım bırde bu yandexı soyle 100tb felam alabılırmıyız acaba tek hesapta
orda görülenlerin dışında satış yapmıyor olabilirler.
ama iletim adresleri var ise kişisel olarak görüşmen gerekiyor mail ile şansını dene
-
lazz bunu yazdı
sana redstation dan dedicated server alalim haci ? cok terabaytlisindan ? kafana gore indirirsin 10gbit hat cikisi var
-
yanı anladıgım kadarı ıle cloud en uzun ttnet galıba 10 lıraya sınırsız depolama
-
yolbulucu bunu yazdılazz bunu yazdı
sana redstation dan dedicated server alalim haci ? cok terabaytlisindan ? kafana gore indirirsin 10gbit hat cikisi var
saol hocamda bu bana yaramıyo kendı cektıgım vıdeoları yuklemek ıcın cloud lazım bana ama dedıgım bazı vıdeoları ınternneten dırek cloud atabılsem tadından yenmez :D
-
al bi tane vps filmleri oraya indir sonra yandex diske at.Birde paylasilan dosyalar yuzunden hic dosyasi veya hesabi komple silinen oldu mu ?
-
Citizen bunu yazdı
al bi tane vps filmleri oraya indir sonra yandex diske at.Birde paylasilan dosyalar yuzunden hic dosyasi veya hesabi komple silinen oldu mu ?
http://www.tahribat.com/Forum-Tum-Paylasimlarim-171608/
bulabilirsen haber ver :D
-
O değilde bu parayla alan satın alma olayı güzelmiş.1 aylığına 30 $ 1 terabayt alan alıp tüm film ve oyun arşivini bilgisayarı 7/24 uploada bırakarak buraya atsam süper olur.Hiç olmazsa hdd'ye bi şey olur tüm arşiv çöp olur korkusu yaşamam.
-
Citizen bunu yazdı
bir çok warez dosyam silindi. örneğin : win7 loader, crack vs yazan tümü silindi.
ama beyin bedava. dosyayı rarladım, uzantı silip adını da değişik bir şey yaptım silinmedi.
Not: rardeyken dosya adını değiştirsen de siliyolar mk. nasıl bir teknoloji kullanıyolar. tüm rarları mı açıp bakıyolar acaba :F