folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternetten % 100 Para Kazanın Hemde Türkçe

İnternetten % 100 Para Kazanın Hemde Türkçe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    intikam91
    intikam91's avatar
    Erkek
    ewt kaliteli bi şeye benziyo
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bachree
    bachree's avatar
    Erkek
    bugün kendim üye oldum ve fake olmayan 8 tane referansım var şu an ama mailler gelmeye başlamadı ayrıca detaylı bir üyelik ekranıda yok ne zaman başlayacak acaba mailler gelmeye bileniniz varmı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    İyice bi araştırmak lazım, türkcell hattımı sırf, zırt pırt reklam geliyo diye iptal ettirdim. E-mail hadi neysede, telefona reklam geldi mi deliriyorum

jack daniels 160 yaşında
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rawkmetal
    Rawkmetal's avatar
    Erkek
    ya bırak ya

karfurda domates ucuzlasa mesaj atıolar a.q

dünya yan geldi. dalganıza bakın...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=28316

lan pisman olursunuz çok gördum burda 100 euroya yetismeden birakanlar
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    "Bu sistem bir internet balonu değildir. İnternette e-posta adresi toplamak için icad edilmiş bir düzende değildir. Sistem e-posta adreslerinizi satmaz, reklam veren şirketler tanesi 1 Ykr den e-posta göndermek için sistem" e gelirler, sistem günlük 10 bin ila 10 milyon arasında e-posta reklamı gönderme karşılığında paraları toplar, sistemde toplanan paraların %18 KDV olarak devlete, %45 şi e-posta gönderenlere kalır. Daha sonra %30 kurumlar vergisi ödendikten sonra, sistem kalan %7 yi kazanır. Bu kadar basit işte.
    %45 ise 9 basamak ve katlarına göre kişilere özel bir formül ile dağıtılır."
    diye yaziyor...

e posta adresi toplamak icin icad edilmemistir diyor ama gunde 10 bin ile 10 milyon e posta gonderiyorlar. bana %45 kazandiriyor kendisi %7 ile yetiniyor. babasi ogluna vermiyor bu oranlari.
    devlete nasil %18 kdv veriyorlar yaptiklari hizmet varmi? fis faturami veriyorlar hangi harcamalari nasil takip ediyorlarki devlete nasil odeme yapiyorlar ?
    kurumlar vergisi ? ortada bir siteden baska birsey yokki? kime nasil bir kurumlar vergisi veriliyor ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delikadir
    delikadir's avatar
    Erkek
    neden senin referansıın üzerinden üye olalımki böyle maddi konulara alet etme tariqatı konu çöpe taşınmayı haketti bence

Benim için havada orta parmaklar Gören adam sanır hepsi yavşaklar son kalenderi delikadir size patlar zevki sefa sizin uçun alçaklar "www.zirvesoft.com -The great 3 people Programming Army"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    deneyen denesin ..soraları bi zikime yaramadı ..kandurulduq galiba diye burda bildirsin ..bizde bi daha böle konu açıldığında direkt burya yönlendirelim elemanları ...ve açanlara diyelim ki "" bunlar int efsanesü yafrum geçin bu dalgaları reelde kazanmaya çalışın paraları baqın tarikatta denendi onaylandı feyık bunlar feyık ""

Edit: ee ya tutarsa :P

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bende üye olucam ama senin referansın üzerinden değil :D

http://www.superteklif.com/index.asp

bu şekilde olucam :D

adam gibi çıkıp şu benim referans numaram deseydin üye olurdum senin referansın üzerinden ama burdaki kimse salak değil bunu fark edebilir herkez :D

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    spam diyorum başka bir şey dmeiyorum gelen emali ve yorumları okumadan böyle bir karara vardım ;)
    bende yedim yok bill para dağıtacak mail başına yok 210 euro bende gaza gelip kardeşimi filan uye yaptım :P 1 hafta sonra başlıyor götler spamlara aladanmayın çocuksu yüzlerine ;)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
Toplam Hit: 4770 Toplam Mesaj: 31