İnternetten % 100 Para Kazanın Hemde Türkçe
-
ewt kaliteli bi şeye benziyo
-
bugün kendim üye oldum ve fake olmayan 8 tane referansım var şu an ama mailler gelmeye başlamadı ayrıca detaylı bir üyelik ekranıda yok ne zaman başlayacak acaba mailler gelmeye bileniniz varmı?
-
İyice bi araştırmak lazım, türkcell hattımı sırf, zırt pırt reklam geliyo diye iptal ettirdim. E-mail hadi neysede, telefona reklam geldi mi deliriyorum
-
ya bırak ya
karfurda domates ucuzlasa mesaj atıolar a.q -
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=28316
lan pisman olursunuz çok gördum burda 100 euroya yetismeden birakanlar -
"Bu sistem bir internet balonu değildir. İnternette e-posta adresi toplamak için icad edilmiş bir düzende değildir. Sistem e-posta adreslerinizi satmaz, reklam veren şirketler tanesi 1 Ykr den e-posta göndermek için sistem" e gelirler, sistem günlük 10 bin ila 10 milyon arasında e-posta reklamı gönderme karşılığında paraları toplar, sistemde toplanan paraların %18 KDV olarak devlete, %45 şi e-posta gönderenlere kalır. Daha sonra %30 kurumlar vergisi ödendikten sonra, sistem kalan %7 yi kazanır. Bu kadar basit işte.
%45 ise 9 basamak ve katlarına göre kişilere özel bir formül ile dağıtılır."
diye yaziyor...
e posta adresi toplamak icin icad edilmemistir diyor ama gunde 10 bin ile 10 milyon e posta gonderiyorlar. bana %45 kazandiriyor kendisi %7 ile yetiniyor. babasi ogluna vermiyor bu oranlari.
devlete nasil %18 kdv veriyorlar yaptiklari hizmet varmi? fis faturami veriyorlar hangi harcamalari nasil takip ediyorlarki devlete nasil odeme yapiyorlar ?
kurumlar vergisi ? ortada bir siteden baska birsey yokki? kime nasil bir kurumlar vergisi veriliyor ? -
neden senin referansıın üzerinden üye olalımki böyle maddi konulara alet etme tariqatı konu çöpe taşınmayı haketti bence
-
deneyen denesin ..soraları bi zikime yaramadı ..kandurulduq galiba diye burda bildirsin ..bizde bi daha böle konu açıldığında direkt burya yönlendirelim elemanları ...ve açanlara diyelim ki "" bunlar int efsanesü yafrum geçin bu dalgaları reelde kazanmaya çalışın paraları baqın tarikatta denendi onaylandı feyık bunlar feyık ""
Edit: ee ya tutarsa :P -
bende üye olucam ama senin referansın üzerinden değil :D
http://www.superteklif.com/index.asp
bu şekilde olucam :D
adam gibi çıkıp şu benim referans numaram deseydin üye olurdum senin referansın üzerinden ama burdaki kimse salak değil bunu fark edebilir herkez :D -
spam diyorum başka bir şey dmeiyorum gelen emali ve yorumları okumadan böyle bir karara vardım ;)
bende yedim yok bill para dağıtacak mail başına yok 210 euro bende gaza gelip kardeşimi filan uye yaptım :P 1 hafta sonra başlıyor götler spamlara aladanmayın çocuksu yüzlerine ;)
Toplam Hit: 4770 Toplam Mesaj: 31