Internetten Buldugu Resmi Facebook A Koyup Altina Guzeldi Diye Yorum Yapan Denyo
-
bu konu hit yapar :) örneklerde konulur...
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------
IronEagle bunu yazdı:
Hybris bunu yazdı:
feysteki profil fotoğraları 3'e ayrılır.
1. pc başında güneş gözlükleriyle çekilenler (ki kimisinde bağır açık ve gerdanda çakma fil dişi kolyeye rastlamak mümkündür.)
- ooo kankaa yakıyosun.
- adam karizma yhaa :P
- eyw kardeşim =)
2. uyuma numarası yapılarak çekilenler (ergen en cix tshirtü ile yatağına uzanmıştır, tek el yastığın üzerine başın yanına konur, öteki el ile poz alınır.)
- choq masum :)
- n görüon len rüyanda :D:D
- attırasım geldi kanx
3. ve diğerleri..
-----------------------------2. Uyuma Numarasını AbdullahAzad Adlı Müridin Face'inde Görebilersiniz :D
-----------------------------AbdullahAzad kardeşimiz yalnız değildir bu konuda belirtmek isterim :) :)
-----------------------------melik allah belanı versin emi :D üzerinde beyaz bir tsirt var lan birde ne cix tsirt'i :D + harbiden uyuyordum dayımlarda kaldığımda küçük kuzenim çekmiş
@MaviGozluDev: sağol hoca :D
-
Benimde nargile dumanını üflerken bir fotoğrafım var apaçi sayfasında benzeri bir resim koymuşlar apaçi diye zoruma gitti :F
Ben apaçi değilim :S
-
AsilKan bunu yazdı:
Benimde nargile dumanını üflerken bir fotoğrafım var apaçi sayfasında benzeri bir resim koymuşlar apaçi diye zoruma gitti :F
-----------------------------:D:D
-
AsilKan bunu yazdı:
çok dramtik oldu "Ben Apaçi Değilim :S"Seni biz biliyoruz hocam gerisini salla gitsin :)))
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
IronEagle bunu yazdı:
Hybris bunu yazdı:
2. uyuma numarası yapılarak çekilenler (ergen en cix tshirtü ile yatağına uzanmıştır, tek el yastığın üzerine başın yanına konur, öteki el ile poz alınır.)
- choq masum :)
- n görüon len rüyanda :D:D
- attırasım geldi kanx
3. ve diğerleri..
-----------------------------2. Uyuma Numarasını AbdullahAzad Adlı Müridin Face'inde Görebilersiniz :D
-----------------------------AbdullahAzad kardeşimiz yalnız değildir bu konuda belirtmek isterim :) :)
-----------------------------huauhauha :D
-
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------ahaha oldurdun beni ya ;laksdl;askld
-
Imba bunu yazdı:
AsilKan bunu yazdı:
-----------------------------ahaha oldurdun beni ya ;laksdl;askld
-----------------------------Kaldırmadım ama fotoyu sonuç olarak ben ismail yk dinlemeyen , köprü üstü dans etmeyen biriyim :D