İnternetten Çiçek
-
Merhabalar, normalde izmirde yasiyorum ancak suan sehir disindayim.
İzmirde bir bayana cicek gonderecegim. Hangi firmayi tavsiye edersiniz?
Cicek sepeti, e cicek, cicek.Com .... Zilyon tane olusum var. Sikayetvar a baktim alayi icin bol bol sikayet var.
Herhangi birini deneyip kullanan oldu mu?
Konu gizli kalsin lutfen.
-
Yerinde olsam, izmir çiçek diye google da aratırdım. Göndereceğin kişiye en yakın olan çiçekçinin sitesine girip beğendiğim siparişi seçip, telefonla kesin iletişim kurup ardından parayı sitesi yada banka yoluyla hesabına aktarırdım. Ve en düşük maliyetle ve iletişim içinde çiçeğimi gönderirdim.
-
ben cicek.com dan gonderdim. Fotoda ne ise gercekte te o geldi. ve tam saatinde geldi. Memnun oldum acikcasi.
-
Çiceksepeti.com dan yollama. Hadi yolladın sakın telefon numaranı yazma. Mesajlardan kurtulamıyorum. Aradım listeden silin beni dedim ama nafile.
-
çiçek sepetinden 1 olumlu 1 olumsuz sonuçlu alışverişim oldu ama pek tavsiye etmiyorum yine de.
Hazırladığım paketi eksik ve yanlış yere götürüp bırakmalarıyla benim için bitti:)) Özellikle buna dikkat et, adreste blok falan varsa gözlerine girsin diye büyük büyük yaz, yanlış bir yere teslim etmeleri durumunda aq cağını da not düş:) ben c blok yazdım a bloktaki aynı numaraları daireye bi sap a teslim etmişler ne alaka bilemedim :D
neyse dikkat et hocam yine hepsi herşey yapabilir, kötünün iyisini seçmen lazım.
-
çiçeksepeti yemek sepeti gibi siteler ile şikayet vardan sonuç çıkaramazsınız.
adamlar tüm türkiyedeki restoran ve çiçekçiler ile birlikte çalışıyor.
sizin verdiğiniz siparişi firmaya yönlendiriyor. onarda siparişinizi yerine getiriyor. Yani kötü çiçekçi vardır kötü sepet yoktur (yemek çiçek)
2 defa çiçek sepetinden çiçek sipariş ettim saat kaç ayarladıysam o saatte gitti.
O sipariş verdiğin çiçekçi ile alakalı bir durum. anlatabildiysem ne mutlu bana :)
PanxeR tarafından 22/Ağu/13 14:18 tarihinde düzenlenmiştir -
444cicek kullanmistim,herhangi bir sorun cikmamisti.
-
cicek.com resimde ne görüyorsan aynı canlilikta gidiyor. sadece zamanlamaları kötü sabah 10da götürün diyorsun tamam en geç 12de varır diyorlar. öğlen 2 civarında gidiyor 3 kez tecrübe ettim.
-
hocam ben çiçeksepetini bi kez kullandım. balıkesirdeki bi arkadaş için gece 11 gibi sipariş verdiğim sabah 10 gibi felan ulaştı. hiçbir sıkıntı olmadı, ancak kayıt olduğum için sürekli spam mailler geliyor. ha bazen işe yarar şeyler de görüyorum o yüzden rahatsız değilim :)
-
Tesekkurler arkadaslar, whoobay in tavsitesi uzerine arastiriyorum. Sonuc cikmazsa ciceK.Com dan gonderecegim
-
http://www.ciceksepeti.com/ tek geçerim :)