İnternetten Kapı Zili Çalmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkworld
    darkworld's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ziller 220 deil 12v

Bir Duvar Var Sırtımı Dayadıgım Sevgiden Örülmüs Koskoca Bir Duvar Hasretinle Yandigim Kuytusunda Her Gece Ağladıgım Şunu Bil Ki Sevdigim Sen o Duvardaki Gözyaşım Olacaksin Ve Hiç Kurumayacaksın Ellerimi Kanatırcasına Tırnaklarımla İsmini Kazıdıgım O Sevgi Duvarinda Hep Ama Hep Yaşayacaksin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fear_Ozkan
    Fear_Ozkan's avatar
    Erkek
    Slm arkadaşlar bende bu tür uygulamalar üzerinde çalışıyorum.Ama ben sanırım daha basit bir yol buldum.Bu nasıl olacak dieceksiniz.Bildiğiniz üzere trojan programlarıyla uzaktan kontrol yapabiliyoruz.Ben şu an turkojan üzerinde yaptığım çalışma ise bilindiği üzere mouse hareket ettirebilme özelliği var.bu da bildiğiniz gibi bir makina server diğeri ise client oluyor.Şimdi işin can alıcı noktası benim yapacağım program bundan farklı olarak.Tuşlar üzerinde mesala fırın tuşu buna bastığımızda paralel porttaki röleyi açarak fırının çalışmasını sağlayacak.Çünkü turkojanda karşı tarafın yanıt vermeme gibi bir sorunu yok.Ya da buna ek olarak bilindiği gibi tuş ve mouse hareketlerini kaydeden programlar var.Bu şekilde yazarak da yapilabilir.Şahsen o nu da düşünmedim deil.Hepsine ayrı makro virüsleri yazmayı düşünüyorum.Bu sanırım hiç birinizin aklına gelmemiştir.

Fear_DaRkNeSs
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fear_Ozkan
    Fear_Ozkan's avatar
    Erkek
    Yani açıkca anlatacak olursak server-client türü biş olacak her tuşun ayrı bir makrosu olacak.1-9 arası mesala 9 aygıtmız varsa her portu açacak makro olacak bu trojan yada virüsün yalnız bu virus yararlı virus40 yıl düşünsem yararlı bi virus yazacağım aklıma gelmezdi.Umarım kafalarda bir şeyler oluşmuştur.Şimdiden kolay gelsin size tabiiki banada

Fear_DaRkNeSs
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirnight_
    sirnight_'s avatar
    Erkek
    Ben olsam hiç kasmam kızıl ötesi alıcısı yerleştirirdim daha sonra alır cep telefonumu ona göre bişeyler yazar canım sıkıldıkca zili çalardım yok canım netten bişeyler yapmak istedi bilgisayarıma bir kızıl ötesi algılayıcı takar ona göre bişeyler programlar canım sıkıldıkca zili çalardım ne farkı var diye soracak olursanız tek taraflı uğraşıdır bu yok zile onumu bunumu taksam derdi yok... ufak bir çözüm ile zil olayını hallettim gerisinide keyfim nasıl isterse :)

Kolay gelsin
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serdar139
    serdar139's avatar
    Erkek
    bn daha deişik bişi düşündüm ...şimdi zilin çalmadsı için iki telin teması gerekio di mi ? bu iki telin yakınına titreşimli bi cep telefonu koycaksın ... sonra da o tel i çaldıracaksın... olur mu sizce uygun mu ?

" BiZ KiMLeRiZ DiYe SoRMa BiZ HaYaTa BoŞVeRMiŞ LeRDeNiZ. BiZe DoST, aRKaDaŞ NeDiR DiYe SoRMa BiZ oNLaR iÇiN öLüMe GiDeNLeRDeNiZ..."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaGCaN
    BaGCaN's avatar
    Erkek
    Kimyager bunu yazdı:
    -----------------------------
    NovemberRain bunu yazdı:
    Internet uzerinden calistirilan 1 php kodu ile herhangi bir com port a bagli olan 1 tane led lambayi yakacak bir dokuman okuyup enemistim harbiden ise yaramisti eger gelistirirse olabilir bence.

Nasılsın novemberrain görüşemedik uzun zamandır o dediğn şeyi zamanında ben sorup forumda tartışmaya açmıştım belki onu diyorsundur ve bende yazılanları denediğimde gerçekten olmuştu insan kendini uzay mekiğinde falan zannediyor hatta bir kaç portu bağlamıştım ve vantilatorde çalışmıştı harika oluyor..

kapı zili olayıda mümkün ama darkworldun dediği daha pratik gibi geldi bana..lan barthez,uçkur uğruna insanlar nelere kadir oluyor değilmi ,gözünü sevdiğimin türkü,işi düşünce nasılda kafası çalışıyor

amca uckur dıyınce aklına kım gelıyor desene bı :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MohEmre
    MohEmre's avatar
    Erkek
    ii dusunmusun.aferim len :)
    bi deniim ben
    aynısını bilgisayarı otomatik acmada kullanmıştım :P

This time, action must speak louder than words...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serdar139
    serdar139's avatar
    Erkek
    abi sen hangisini kastediosun ya bissürü fikir var ortada:...

" BiZ KiMLeRiZ DiYe SoRMa BiZ HaYaTa BoŞVeRMiŞ LeRDeNiZ. BiZe DoST, aRKaDaŞ NeDiR DiYe SoRMa BiZ oNLaR iÇiN öLüMe GiDeNLeRDeNiZ..."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_Fly
    Mc_Fly's avatar
    Erkek
    http://www.xanboo.com/

bu siteyi bir ziyaret edin internet üzerinden lambaları açıp kapatmaktan tutun kombiyi ayarlamaya kadar.

Sizin verdiğiniz bu com port olayı baya iyi bunun aynısının telefonla olanını yaparsak süper olur.Basit telesekreter programı olacak 2 ye basınca bilgisayar açılcak 3 e basınca odanın lambası yine aynı tuşlara basıncada kapancak.Sanki olacak birşey gibime geliyor ama

mekanı cennet olsun * www.orhankara.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyGenc
    HolyGenc's avatar
    Erkek
    Kısacası ONLİNE BASTI KAÇTI oyunu yapçaz

16 Yaşında Olmam Site Hacklememe Engel Değil... (F.Thomson 1468)
Toplam Hit: 14396 Toplam Mesaj: 42