İnternetten Kitap Alıyormusunuz? Alıyorsanız Nerden?
-
Evet önerilerinizi bekliyorum klasik cevaplarıda duymak isterim idefixe yi kitapyurdunu ama daha ucuza aldığınız ve sorun yaşamadığınız adresler benim için daha önemli alternatifleri bekliyorum.
-
her allışverişte cok cok memnun oldugun hepsiburada dan almaya calısıyorum ben.orada bulamadıklarımı kitapyurdu n dan alıyorum.2sinde de tek bi sorun yaşamadım.
-
yılllarrr önce kitapyurdundan almıştım
alma sebebim kitapları başka yerde bulamamamdı
3 tane kitap aldım kampanyası vardı 50yi mi ne geçince kargo beleşti ya da indirim vardı tam hatırlayamadım
baktım kampanya uygulanmamış telefon ettim
bi kadın çıktı ilgilendi,
küçük bi para için belki bankaya daha fazlasını ödeyerek yanlışı düzeltti paramın fazlasını bana gönderdi
-
kitapyurdunu tek geçerim.
-
kulturtv.com.tr
-
hermeskitap.com
-
idefix
-
kitapyurdu..baska sitelerle karsilastirinca zaten fiyat olarak uygun oldugunu anlarsin,ucretsiz kargo da var (kargo odeyen kitaplar) hesapli oluyor
-
kutuphanemin tamamini internetten siparis ettim. cunku internet alisverisi hem daha uygun oluyor hem de set halindeki kitaplari tek tek aramak zorunda kalmiyorum.
ideefixe.com - kapaginda goz zevkimi bozan bir kabarmadan dolayi adresime ayni kitabi gonderdi ve yaninda hediyesi vardi.
kitapyurdu.com - biraz gec olsa bile (4. gun) istedigim kitaplar kapima kadar geliyordu.
frpkitap.com - aklina gelebilecek her turlu kurgu romanini set halinde siparis edebilirsin. -
bende aldığım kitapların çoğunu internet üzerinden alırım.İdefix hızlıdır,kitapyurdu ise ucuz ancak biraz daha geç gelir ve bazen yanlışlıklar olabiliyor ama hemen ilgileniyorlar.
-
ben de kitapyurdu ve idefix'ten aldım ama kitapyurdu'ndan daha memnun kaldığımı hatırlıyorum. çoğu kitap kitapyurdu'nda daha ucuz.