İnternetten Makale Bulma
-
iyi geceler müridler. araştırma dersi için ortalam 15-20 tane makale bulmam gerekiyor.
"matematikte işlemler", "matematiksel işlemler" başlığında bulmam lazım. yalnız resmi kaynaklar lazım.
google'da arayacam ama tam olarak nasıl aramam lazım karar veremedim. direk ünilerin kaynaklarına mı baksam yoksa pratik bi yolu var mı acaba öğrenmek istedim.
yada direk bunları toplayan kaynaklar var mı acaba ? fikirlerinizi paylaşırsanız iyi olur 2 güne eve gidecem gitmeden hocaya teslim edeyim son sene sıkıntı yaşamayalım boş yere.
-
-
YÖK ulusal tez merkezi. tc kimlik no ile üye oluyorsun.
Alanda alana degismekle birlikte, disariya kapali tezler oluyor, onlari normal üyelik ile göremezsin, izin ile olur. Ama çok ciddi degilse tatmin eder. İngilizce olarakta arxiv.org var
-
-
konuya not.
-
niRvana_GG bunu yazdı
Alanda alana degismekle birlikte, disariya kapali tezler oluyor, onlari normal üyelik ile göremezsin, izin ile olur. Ama çok ciddi degilse tatmin eder. İngilizce olarakta arxiv.org var
eyv. hacı iyi oldu bu.
@mizahi hocam tam olarak linki anlamadım üyelik gerekiyor sanırım. ayrıca türkçe kaynak bulunuyor mu orada
-
Kreyzi bunu yazdıniRvana_GG bunu yazdı
eyv. hacı iyi oldu bu.
@mizahi hocam tam olarak linki anlamadım üyelik gerekiyor sanırım. ayrıca türkçe kaynak bulunuyor mu orada
web of science kardesim o link. uyelik gerekiyor evet. ama turkce kaynak bulunmaz orada.
-
bir zamanlar belgeler.com vardı neler yokyuki
ama kapatıldı