İnternetten Makale Bulma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

iyi geceler müridler. araştırma dersi için ortalam 15-20 tane makale bulmam gerekiyor. 

"matematikte işlemler", "matematiksel işlemler" başlığında bulmam lazım. yalnız resmi kaynaklar lazım.

google'da arayacam ama tam olarak nasıl aramam lazım karar veremedim. direk ünilerin kaynaklarına mı baksam yoksa pratik bi yolu var mı acaba öğrenmek istedim.

yada direk bunları toplayan kaynaklar var mı acaba ? fikirlerinizi paylaşırsanız iyi olur 2 güne eve gidecem gitmeden hocaya teslim edeyim son sene sıkıntı yaşamayalım boş yere.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    numanbaba
    numanbaba's avatar
    Erkek

http://scholar.google.com.tr/

burayı bi dene

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    niRvana_GG
    niRvana_GG's avatar
    Erkek

https://tez.yok.gov.tr

YÖK ulusal tez merkezi. tc kimlik no ile üye oluyorsun.

Alanda alana degismekle birlikte, disariya kapali tezler oluyor, onlari normal üyelik ile göremezsin, izin ile olur. Ama çok ciddi degilse tatmin eder. İngilizce olarakta arxiv.org var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    konuya not.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    niRvana_GG bunu yazdı

Alanda alana degismekle birlikte, disariya kapali tezler oluyor, onlari normal üyelik ile göremezsin, izin ile olur. Ama çok ciddi degilse tatmin eder. İngilizce olarakta arxiv.org var

eyv. hacı iyi oldu bu.

@mizahi hocam tam olarak linki anlamadım üyelik gerekiyor sanırım. ayrıca türkçe kaynak bulunuyor mu orada

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    niRvana_GG bunu yazdı

eyv. hacı iyi oldu bu.

@mizahi hocam tam olarak linki anlamadım üyelik gerekiyor sanırım. ayrıca türkçe kaynak bulunuyor mu orada

web of science kardesim o link. uyelik gerekiyor evet. ama turkce kaynak bulunmaz orada.

All I need is a possibility.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

bir zamanlar belgeler.com  vardı neler yokyuki

ama kapatıldı

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 1067 Toplam Mesaj: 8