İnternetten Müzik İndirenlere Ağır Ceza
-
La bak reklam olicek ama mp3 sitesi forum mo37.org var orda her istediğiniz vardır mutlaka olmadı istek yapın hemen buluyorlar lime de tek tek indirme burda full albüm var valla eşinize yarar.
----------------------------------------------------------------
aga tam adresi nedir bunun yaf??:S -
Vallaha saçma bence ama bi b0k yapamazlar benden size garanti :) gelin yakama yapışın ama çook uraşmaları gerek çoook :)
-
abi CH3 ün verdiği vidyoyu izlediğimden beri müzik indiremiyorum.düşünceler kaplıyo beynimi.içime oturuo aq.
düşünsenize britney uzaktan kumandasız bi dvd de film izlicek.metallicalı herif altın anıt yaptırmak için bi kaç ay daha beklemek zorunda kalacak.
offf offff abi biz gerçekten acımasızız ya :))
ahahahha :D:D -
CH3
indirebildiiniz kadar indirin a.k turkiyede kimse bi sik yapamaz kolay kolay..zaten bu dalga metallica yuzunden oldu napster"i kapattirdi ibneler..sonra da yok telif hakki a.k...Ben yurt diusindayim bizim hanim"in arkadasi 4000$ ceza yedi sarki indirmek sucundan:) ilk once uyari mektubu gonderiyolamis bende alabilirim bu aralar siklemiyom Turk"uz biz:)
-
way a.q
şimdi areste en az 20 tane mp3 iniyor, öyleyse babayı yedik yane ha :))) -
ne cezasiya kim nasil verecek :d
-
Kazaa saolsun ilk oncede Kazaa vardi su anda da var no problem.
-
Siz bosverin onu bunu,istekte bulunun atalim :D
Yalniz dinleyin geri silin..
Satan adam satiyor zaten en iyi sekilde..Satamayan da duzgun albüm yapsin,satsin..
Toplam Hit: 3446 Toplam Mesaj: 22