İnternetten Para Kazanma Garantili Sallama Değil.
-
Edit:
0x656e tarafından 27/Ara/12 17:03 tarihinde düzenlenmiştir -
pcdoktor636 bunu yazdı
Reseller'lık değilmi? Benim bildiğim reseller'lık için para ödenmez. Sonuçta ben sattığımda sende kazanacaksın.
Hocam benim ödeme almam gerekiyor ben bedava eticaret siteleri de dagittim bide başim agridi. Malesef ben bu sekilde düsündüm ve karar verdim. Skype den ekleyen herkes kabul ediliyor. Herkese detayli bilgi veriliyor tbt den 2 kişiye suanda satiş yaptim bilginize arkadaşlari da yazabilirim dakikasinda siteisni kurup ürünleri verdim. Buraya hiç boş iş yazmadim tbt de kimseyede rahatsizlik ve huzursuzluk vermedim Elimde geldigince herkese yardimci olmusumdur hep ama bu iş ticari
-
Bu internetten para kazanma falan değil. Bu satış yaparak para kazanma, nam-ı diğer Affiliate Marketing.
Affiliate Marketing bitti gibi bir şey hocam bu devirde. Bu işte başarılı olanların sayısı, bu işle uğraşanların %2'sinden daha az. Ha, eğer amacınız 5-10 tl kazanmaksa bir şey diyemem tabii. Kısaca, kalıcı bir yöntem değil. Sadece steam key satarak 5-10 tl ile para kazanılmaz.
Daha alternatif şeylere yönelmeni öneririm.
-
CodeInside bunu yazdı
Bu internetten para kazanma falan değil. Bu satış yaparak para kazanma, nam-ı diğer Affiliate Marketing.
Affiliate Marketing bitti gibi bir şey hocam bu devirde. Bu işte başarılı olanların sayısı, bu işle uğraşanların %2'sinden daha az. Ha, eğer amacınız 5-10 tl kazanmaksa bir şey diyemem tabii. Kısaca, kalıcı bir yöntem değil. Sadece steam key satarak 5-10 tl ile para kazanılmaz.
Daha alternatif şeylere yönelmeni öneririm.
Hocam yaptigimiz iş afilliate marketing degil lütfen yaptimiz işi detayli incelerseniz. Arti bu işten para kazanma sansiniz yok derken herkes kendi kararini kendisi versin dedim gibi suan buradan 2 kişi ye siteyi kurdum başladi. Satilan ürünler oldukca satilan ürünlerdir. Ve kar oraninida oldukca iyi bir rakamda tuttuk satilan ürünler digital ürünler oldugunda kargolama alma verme sıkıntısı yok. Hocam. Kolay satiş ve kazanc odakli.
-
Maliye buna karışmıyor mu? :D
-
kadirozdemir bunu yazdı
Maliye buna karışmıyor mu? :D
Hocam burada maliyelik bişey yok ki kara parami akliyoruz ithalat ihracatmi yapiyoruz gittigidiyordan sanalpazardan bişeyler satanlara maliye sorgumu yapiyor ayni iş. Firma işletmişliğim var maliye bu tarj bireysel satişlara karişamaz. Cünkü mali Bir durum yok
-
Rusyadan key alıp satacaksın sanırım. 50%'den büyük kar oranı söz konusu o işte. Ben de öyle tf2 keyleri karşılığı ruslardan biraz kar koyarak satıyordum kapış kapış gidiyordu fakat ben tradable steam gift olarak alıyordum onları. Steam'de key alışverişi yaptığında dolandırılma olasılığı da olasılığı olduğundan insanlar daha çok tradable giftleri tercih eder.
NigraSilva tarafından 28/Ara/12 12:27 tarihinde düzenlenmiştir
Ayrıca kullanıcı sözleşmesini okumadan girme bu işe. :D -
NigraSilva bunu yazdı
Rusyadan key alıp satacaksın sanırım. 50%'den büyük kar oranı söz konusu o işte. Ben de öyle tf2 keyleri karşılığı ruslardan biraz kar koyarak satıyordum kapış kapış gidiyordu fakat ben tradable steam gift olarak alıyordum onları. Steam'de key alışverişi yaptığında dolandırılma olasılığı da olasılığı olduğundan insanlar daha çok tradable giftleri tercih eder.
Ayrıca kullanıcı sözleşmesini okumadan girme bu işe. :DHocam rus keyi degil. Ürünlerin hepsi eu Keyler gittigidiyorda oldukca satiş yaptik bir tane dahi sıkıntı cıkmadi. Ayrica ben rus keylerinide ruscayi oldukca iyi bilir ve konusurum. Rus keyleri para etmiyor benim keyler eu ve steam keydir. Patlama olasiligi katien yok direk steam keyi
-
çizik
-
mRBerkay bunu yazdı
çizik
Berkay kardesim. Skypeden kabul ettim. Oke. bilgin olsun. xsurna die yanliş degilse. skype de bütün gün onlinenim. Aksamlari erken kapatirim bilgin olsun