folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İnternetten Para Kazanma Garantili Sallama Değil.

İnternetten Para Kazanma Garantili Sallama Değil.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Edit:

0x656e tarafından 27/Ara/12 17:03 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Reseller'lık değilmi? Benim bildiğim reseller'lık için para ödenmez. Sonuçta ben sattığımda sende kazanacaksın.

Hocam benim ödeme almam gerekiyor ben bedava eticaret siteleri de dagittim bide başim agridi. Malesef ben bu sekilde düsündüm ve karar verdim.  Skype den ekleyen herkes kabul ediliyor. Herkese detayli bilgi veriliyor tbt den 2 kişiye suanda satiş yaptim bilginize arkadaşlari da yazabilirim dakikasinda siteisni kurup ürünleri verdim.   Buraya hiç boş iş yazmadim tbt de kimseyede rahatsizlik ve huzursuzluk vermedim Elimde geldigince herkese yardimci olmusumdur hep ama bu iş ticari

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu internetten para kazanma falan değil. Bu satış yaparak para kazanma, nam-ı diğer Affiliate Marketing.

Affiliate Marketing bitti gibi bir şey hocam bu devirde. Bu işte başarılı olanların sayısı, bu işle uğraşanların %2'sinden daha az. Ha, eğer amacınız 5-10 tl kazanmaksa bir şey diyemem tabii. Kısaca, kalıcı bir yöntem değil. Sadece steam key satarak 5-10 tl ile para kazanılmaz.

Daha alternatif şeylere yönelmeni öneririm.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CodeInside bunu yazdı

Bu internetten para kazanma falan değil. Bu satış yaparak para kazanma, nam-ı diğer Affiliate Marketing.

Affiliate Marketing bitti gibi bir şey hocam bu devirde. Bu işte başarılı olanların sayısı, bu işle uğraşanların %2'sinden daha az. Ha, eğer amacınız 5-10 tl kazanmaksa bir şey diyemem tabii. Kısaca, kalıcı bir yöntem değil. Sadece steam key satarak 5-10 tl ile para kazanılmaz.

Daha alternatif şeylere yönelmeni öneririm.

Hocam yaptigimiz iş afilliate marketing degil lütfen yaptimiz işi detayli incelerseniz. Arti bu işten para kazanma sansiniz yok derken herkes kendi kararini kendisi versin dedim gibi suan buradan 2 kişi ye siteyi kurdum başladi. Satilan ürünler oldukca satilan ürünlerdir. Ve kar oraninida oldukca iyi bir rakamda tuttuk satilan ürünler digital ürünler oldugunda kargolama alma verme sıkıntısı yok. Hocam. Kolay satiş ve kazanc odakli.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

Maliye buna karışmıyor mu? :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kadirozdemir bunu yazdı

Maliye buna karışmıyor mu? :D

Hocam burada maliyelik bişey yok ki kara parami akliyoruz ithalat ihracatmi yapiyoruz gittigidiyordan sanalpazardan bişeyler satanlara maliye sorgumu yapiyor ayni iş.   Firma işletmişliğim var maliye bu tarj bireysel satişlara karişamaz. Cünkü mali Bir durum yok

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Forgotten One
    NigraSilva
    NigraSilva's avatar
    Erkek

Rusyadan key alıp satacaksın sanırım. 50%'den büyük kar oranı söz konusu o işte. Ben de öyle tf2 keyleri karşılığı ruslardan biraz kar koyarak satıyordum kapış kapış gidiyordu fakat ben tradable steam gift olarak alıyordum onları. Steam'de key alışverişi yaptığında dolandırılma olasılığı da olasılığı olduğundan insanlar daha çok tradable giftleri tercih eder.

Ayrıca kullanıcı sözleşmesini okumadan girme bu işe. :D

NigraSilva tarafından 28/Ara/12 12:27 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    NigraSilva bunu yazdı

Rusyadan key alıp satacaksın sanırım. 50%'den büyük kar oranı söz konusu o işte. Ben de öyle tf2 keyleri karşılığı ruslardan biraz kar koyarak satıyordum kapış kapış gidiyordu fakat ben tradable steam gift olarak alıyordum onları. Steam'de key alışverişi yaptığında dolandırılma olasılığı da olasılığı olduğundan insanlar daha çok tradable giftleri tercih eder.

Ayrıca kullanıcı sözleşmesini okumadan girme bu işe. :D

Hocam rus keyi degil. Ürünlerin hepsi eu Keyler gittigidiyorda oldukca satiş yaptik bir tane dahi sıkıntı cıkmadi. Ayrica ben rus keylerinide ruscayi oldukca iyi bilir ve konusurum. Rus keyleri para etmiyor benim keyler eu ve steam keydir. Patlama olasiligi katien yok direk steam keyi

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

çizik

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scarletbeard
    scarletbeard's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

çizik

Berkay kardesim. Skypeden kabul ettim. Oke.  bilgin olsun. xsurna   die yanliş degilse.  skype de bütün gün onlinenim. Aksamlari erken kapatirim bilgin olsun

Toplam Hit: 3345 Toplam Mesaj: 26