folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternetten Para Kazanmak Icın Gerekli Donanımlar

İnternetten Para Kazanmak Icın Gerekli Donanımlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

Arkadaslar ; öncelikle teknolojiden para kazanmanın vaktinin geldigini anladım.Sizlerden yardım istiyorum;

- Örneğin gitti gidiyordan satış/alısveris yapmak istiyorum ; banka kartım var hesap numarası falan bilmiyorum ne lazım bana bu sitede bişeyler satmak

için?(Hesap no.mu vs. edinmeye calıstım internet şifresi ne garantiden ne world'den alabildim)

-Sizin önerileriniz neler internet için kullancaksan şu bankayı kullan internetten yönetirsin daha güvenli basit olur dedikleriniz neler?Edinmek için ne  yapmalıyım?Nasıl kullanırım?

Bi alamete girdik hakkımızda hayırlısı bilgi verecek arkadaslara sonsuz tesekkürler.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

burdan başlayabilirsin :)) http://www.neobux.com/?rh=61666665746D657A üye oluyosun tabi önce alertpayden hesap açtırıyosun birde banka hesabı.Burdaki reklamlara tıklayıp 30 sn bekle.Her tıkta 0.01 dolar gelir.Refli link vererek 0.05 dolar ve üye olan kişinin tıklamalarından kazanabilirsin.Ayda 200 civarı kazanan gördüm.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

affetmez bunu yazdı:
    -----------------------------

burdan başlayabilirsin :)) http://www.neobux.com/?rh=61666665746D657A üye oluyosun tabi önce alertpayden hesap açtırıyosun birde banka hesabı.Burdaki reklamlara tıklayıp 30 sn bekle.Her tıkta 0.01 dolar gelir.Refli link vererek 0.05 dolar ve üye olan kişinin tıklamalarından kazanabilirsin.Ayda 200 civarı kazanan gördüm.

hocam cok saol benim anlatmak istedigim ya kendim site acıp satıcam yada gitti gidiyordan ticaret yapıcam ama hesap numarasımı actırcam ne yapıcam ne gerekli bu konuda cahilim

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Banka kartın varsa üzerinde yazan hesap numarasını satan alan kişiye bildireceksin, o da o hesap numarasına havale yapacak. Bir şey gerekmiyor yani

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek

Herhangi bir bankadan para yatırmadan açtırabilirsin hesap.Ordaki hesap no yu gittigidiyorda kullanacaksın

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

affetmez bunu yazdı:

Herhangi bir bankadan para yatırmadan açtırabilirsin hesap.Ordaki hesap no yu gittigidiyorda kullanacaksın

anladım hocam  peki ödeme trafigi falan nasıl kontrol edebilirm iban falan diyolar hangi bankayı önerirsiniz?basit-güvenli olarak? internet şifresini nasıl alırım?

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

Garanti Bankası'nın İnternet Bankacılığı çok kolay ordan hesap açtırıp internet bankacılığı şifreni belirleyebilirsin...

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

upload yap mesela..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Simdi öncelikle basladigin yolda basarilar dilerim..

Ama bence sen suan icin e-ticaret sitesi kurma. Cunku o ayri bir dunya. Neden kurma dedigime gelirsen, daha bankadan hesap vs actirma islemleri konusunda bilgin yokken bir e-ticaret sitesi kurup insanlara hitap edebilmen,pazardan pay alabilmen cok zor.

gittigidiyordan satislara baslaman mantikli,en azindan isleyisi gorursun,sonra e-ticaret konusunda edindigin tecrubelerle birseyler yapabilirsin.

gg'den konusunda bilmedigin seyleri bu linkten bulabilirsin.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=gittigidiyordan+sat%C4%B1%C5%9F+yapmak&aq=o&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

gg'de satis tecrubem yok fakat oralarda satis yapan birkac arkadasa urun tedarik etmistim. gg'de satilan urunler genelde Cin mali urunlerdir,imitasyon urunler yani. Bunun yani sira sen de insanlara hitap edecek urun yelpazesini arastirman lazim önce.. Hangi urunler cok satiliyor,kac paraya satiliyor,orjinal mi,imitasyon mu, nasil tedarik ederim,kac gunde musteriye ulastiririm vs vs..

Bundan sonra kucuk kucuk satislarla ise bslayabilirsin tecrube edinmek icin. En azindan beceremeyecegini anlarsan zararin az olur. Cunku insanlar isin kurdu olmuslar orada..

Sana tavsiyem ise turkiyede olmayan urunleri arastir veya turkiyede olupta pahali olan urunleri. Tabi bunlar icinde sermayen olmasi lazim,alim yapabilmen icin.

Ayrica gg'de sifir risk olayi vardir. Atiyorum 1 tane ayakkabi aldin,sattin,adamin ayagina olmadi,adam iade eder. Ayakkabiyi satamazsan sen giyersin..:) Sifir risk olayi da bu.

Bilgisi olan arkadaslar yardimci olacaklardir elbette..Ama önce cok iyi arastimalar yapman lazim.

Urun tedarigi konusunda Cin'den istedigin urunler olursa yardimci olmaya calisirim..

Kolay gelsin.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xdabbex
    xdabbex's avatar
    Erkek

DawnOfDarkness bunu yazdı:

Simdi öncelikle basladigin yolda basarilar dilerim..

Ama bence sen suan icin e-ticaret sitesi kurma. Cunku o ayri bir dunya. Neden kurma dedigime gelirsen, daha bankadan hesap vs actirma islemleri konusunda bilgin yokken bir e-ticaret sitesi kurup insanlara hitap edebilmen,pazardan pay alabilmen cok zor.

gittigidiyordan satislara baslaman mantikli,en azindan isleyisi gorursun,sonra e-ticaret konusunda edindigin tecrubelerle birseyler yapabilirsin.

gg'den konusunda bilmedigin seyleri bu linkten bulabilirsin.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=gittigidiyordan+sat%C4%B1%C5%9F+yapmak&aq=o&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

gg'de satis tecrubem yok fakat oralarda satis yapan birkac arkadasa urun tedarik etmistim. gg'de satilan urunler genelde Cin mali urunlerdir,imitasyon urunler yani. Bunun yani sira sen de insanlara hitap edecek urun yelpazesini arastirman lazim önce.. Hangi urunler cok satiliyor,kac paraya satiliyor,orjinal mi,imitasyon mu, nasil tedarik ederim,kac gunde musteriye ulastiririm vs vs..

Bundan sonra kucuk kucuk satislarla ise bslayabilirsin tecrube edinmek icin. En azindan beceremeyecegini anlarsan zararin az olur. Cunku insanlar isin kurdu olmuslar orada..

Sana tavsiyem ise turkiyede olmayan urunleri arastir veya turkiyede olupta pahali olan urunleri. Tabi bunlar icinde sermayen olmasi lazim,alim yapabilmen icin.

Ayrica gg'de sifir risk olayi vardir. Atiyorum 1 tane ayakkabi aldin,sattin,adamin ayagina olmadi,adam iade eder. Ayakkabiyi satamazsan sen giyersin..:) Sifir risk olayi da bu.

Bilgisi olan arkadaslar yardimci olacaklardir elbette..Ama önce cok iyi arastimalar yapman lazim.

Urun tedarigi konusunda Cin'den istedigin urunler olursa yardimci olmaya calisirim..

Kolay gelsin.

önerilerin için çok tesekkürler deneme için bir koli zippo aldım tanesi 5 liraya bana geldi bildiğimiz zippolardan değil gitar şeklinde olanı var kibrit gibi yananı var

vesaire hepsini bir ilanda satabilirmiyim ilan vermek bile paralıymıs fotograf yüklemede bile bi sınır varmıs.tecrübeli arkadaslar nasıl bir strateji düsüneyim?tanesini 15e satsam 10tl kar kargo bedeli ona ait olucak ben göndericem onun gönderdigi para havuza gidicek bana GG üzerinden onaylarsa mı gelicek adam aldı onaylamadı para havuzda yanabilir mi ?  cok tesekkürler

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ciğerci
    hakanS
    hakanS's avatar
    Erkek

Hocam yukarda link verdim ya..Bir zahmet girip okusana..

Yani tamam elbette yardimci oluruz bildigimiz kadariyla ama biraz arastirman,kafa yorman lazim.Sonra takildigin yerleri sorman lazim. Arastirmadan direkt sorarsan cevabini cok zor bulursun.

...
Toplam Hit: 1805 Toplam Mesaj: 12