İnternetten Ucuza Telefon Alıyorum Diye Sevinmeyin
-
Olay bi arkadaşın başından geçmiş ;
Kendisi cep telefonu dükkanı işletiyor.Adamın teki geliyor ve internet üstünden 800 liraya orijinal Galaxy S3 aldığını söylüyor ve imei kaydı yaptırmak istiyorum diyor.Arkadaşta alıyor telefonu inceliyor bakıyor gerçek S3.Sonra deneme amaçlı 112'yi arıyor.Telefon hata veriyor.Bu şüphelenip bataryayı söküyor ve altından çıkan yazı "Not for sale, demo."Bu sefer telefonun için açıyorlar anten falan hiç bi şey yok.Meğerse bu telefon Samsung'un yurtdışında elektronik marketlerine verdiği test telefonuymuş.Telefonun tüm özellikleri var ama içine anten eklenmediği içi arama yapamıyor.
Böyle çakallara karşı dikkat edin.
-
Mantıklı ... Eywallah üstadım ...!
-
Alan adam bi kere saf.Galaxy S2'nin 2. eli bile 800 liraya satılıyor. :)
-
yanlız tezgah super
bu arada samsung un ve htc nın cakmasını gordum
benım dıyen telefoncu ayıramaz calısır telefon ve uzerınde androıd var dokunmatıgı ve dıger ayrıntılar 3-5 dk kurcaladım hıc bır fark yok
200 kusur dolar dedı sahıbı
-
artık yanına bi 3310 alır s3ü de diğer işlemler için kullanır =P
-
Prometheus bunu yazdı
artık yanına bi 3310 alır s3ü de diğer işlemler için kullanır =P
iimiş bu :D
Hesap makınası için 800 Tl de çok be hacım :D
JiggSaw tarafından 16/Kas/12 10:49 tarihinde düzenlenmiştir -
arama dışında özellikleri tamsa alırım ben.
-
VBDream bunu yazdı
arama dışında özellikleri tamsa alırım ben.
ayrıca interneti falanda yoktur ancak wi-fi ile bağlanırsın
-
son zamanlarda bu siteler çok arttı.
örnek;
adam 399tl kapida nakit olarak satiyor, nasil yapiyor, alan adam kapida inceleyip hata oldugunu anlar. ne bicim iş ceviriyor bu adamlar anlamak zor inanki.
-
İçine anten eklenirse sorun çözülür bence,
-
o değilde bu elektronik marketlerde telefonun bire bir aynısı olanlar varya ama hiçbir elektronik aksam yok içinde malzeme kalitsi biraz daha düşük gibi telefonları incelemek için konmuş onlar ne kadar ?
hep onlardan bir koleksiyon yapmak istemişimdir :(