İnternetten Video İndirmek İçin Program
-
firefox + download helper(video download helper) + convert helper
download helperla indirirsin hocam
download helper in indirdiğinide conver helper istediğin formatlara cevirir
-
idman video açınca direk kendi atlıyor indirmeye çalışıyor yeni sürümlerde videonun üstünde simge çıkmıyor :/ videoyu açınca da açılmıyor video ama idm indireyim mi diye soruyor acayip uyuz oldum bu özelliğe
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
idman video açınca direk kendi atlıyor indirmeye çalışıyor yeni sürümlerde videonun üstünde simge çıkmıyor :/ videoyu açınca da açılmıyor video ama idm indireyim mi diye soruyor acayip uyuz oldum bu özelliğe
Hocam baş belası birşey .. yeni sürümlerde sağlıklı çalışıyor ki gerçi 5.18 kullanıyorum katılımsız .. Tek bir sorun bile yok . Öyle kendi kendine indirmeler zırvalamalar 0 . :D -
Amd-x bunu yazdı:
Hocam baş belası birşey .. yeni sürümlerde sağlıklı çalışıyor ki gerçi 5.18 kullanıyorum katılımsız .. Tek bir sorun bile yok . Öyle kendi kendine indirmeler zırvalamalar 0 . :D
-----------------------------5.18 5.19 da aynı bazen yeniliyorum düzeliyo bazen bozuluyo çok saçma ayarlarını da yapıyorum yine aynı
-
5.18 5.19 da aynı bazen yeniliyorum düzeliyo bazen bozuluyo çok saçma ayarlarını da yapıyorum yine aynı
bunu aşmak için idm ye bi tuş atıyodun varsayılan shiftti galiba sen kurcala biraz videonun olduğu adresi açarken shifte basılı tutuyosun girmiyo araya yani o an devre dışı bıraıkıyosun idm yi tuş farklı da olabilir ayarlarından bakıver istersen değiştir -
MaTRiXe bunu yazdı:
5.18 5.19 da aynı bazen yeniliyorum düzeliyo bazen bozuluyo çok saçma ayarlarını da yapıyorum yine aynı
bunu aşmak için idm ye bi tuş atıyodun varsayılan shiftti galiba sen kurcala biraz videonun olduğu adresi açarken shifte basılı tutuyosun girmiyo araya yani o an devre dışı bıraıkıyosun idm yi tuş farklı da olabilir ayarlarından bakıver istersen değiştir
indirilenler sekmesinden seçeneklere tıkla hocam
ordan istedigini kaldır hangi tarayıcıyı kullanıyorsan ..
-
ohoo zaten hepsini aptım ama benim amacım öyle yapmak deil videonun üstünde simge çıksın istiyorum :) o çıkmıyor fıtık oluyorum yoksa tarayıcı ilişkilendirmesini kaldırdım bende başka çözümü yok yada arkadaşın dediği gibi alt tuşuna basmak oda zr oluyo.