folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İnternetten Video İndirmek İçin Program

İnternetten Video İndirmek İçin Program

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

firefox + download helper(video download helper) + convert helper

download helperla indirirsin hocam

download helper in indirdiğinide conver helper istediğin formatlara cevirir

mademki türksün systeme göster ürksün
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

idman video açınca direk kendi atlıyor indirmeye çalışıyor yeni sürümlerde videonun üstünde simge çıkmıyor :/ videoyu açınca da açılmıyor video ama idm indireyim mi diye soruyor acayip uyuz oldum bu özelliğe

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

idman video açınca direk kendi atlıyor indirmeye çalışıyor yeni sürümlerde videonun üstünde simge çıkmıyor :/ videoyu açınca da açılmıyor video ama idm indireyim mi diye soruyor acayip uyuz oldum bu özelliğe

Hocam baş belası birşey .. yeni sürümlerde sağlıklı çalışıyor ki gerçi 5.18 kullanıyorum katılımsız .. Tek bir sorun bile yok . Öyle kendi kendine indirmeler zırvalamalar 0 . :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

Hocam baş belası birşey .. yeni sürümlerde sağlıklı çalışıyor ki gerçi 5.18 kullanıyorum katılımsız .. Tek bir sorun bile yok . Öyle kendi kendine indirmeler zırvalamalar 0 . :D

5.18 5.19 da aynı bazen yeniliyorum düzeliyo bazen bozuluyo çok saçma ayarlarını da yapıyorum yine aynı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

5.18 5.19 da aynı bazen yeniliyorum düzeliyo bazen bozuluyo çok saçma ayarlarını da yapıyorum yine aynı

bunu aşmak için idm ye bi tuş atıyodun varsayılan shiftti galiba sen kurcala biraz videonun olduğu adresi açarken shifte basılı tutuyosun girmiyo araya yani o an devre dışı bıraıkıyosun idm yi tuş farklı da olabilir ayarlarından bakıver istersen değiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:

bunu aşmak için idm ye bi tuş atıyodun varsayılan shiftti galiba sen kurcala biraz videonun olduğu adresi açarken shifte basılı tutuyosun girmiyo araya yani o an devre dışı bıraıkıyosun idm yi tuş farklı da olabilir ayarlarından bakıver istersen değiştir

indirilenler sekmesinden seçeneklere tıkla hocam
    ordan istedigini kaldır hangi tarayıcıyı kullanıyorsan ..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ohoo zaten hepsini aptım ama benim amacım öyle yapmak deil videonun üstünde simge çıksın istiyorum :) o çıkmıyor fıtık oluyorum yoksa tarayıcı ilişkilendirmesini kaldırdım bende başka çözümü yok yada arkadaşın dediği gibi alt tuşuna basmak oda zr oluyo.

Toplam Hit: 2437 Toplam Mesaj: 18