folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Interstellar Torrenti Neden Hala Yok

Interstellar Torrenti Neden Hala Yok

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı

hayır aklım almıyor ne sacma filmler anında düşüyor bu neden düşmedi :S

bu ne celiskili bi sorumsu lan ? film "sacma" nitelendirilebilecek bir düzeyde degil ki.

ama kisisel yorumum, nolan'ın en iyi filmi degil, gelmis gecmis en iyi bilimkurgu filmi degil, "gelmis gecmis en iyi film" (bunu da diyen oldu ya yuh amk) hic degil lakin izlenmeli, sinemada tabi ki. ilk defa ımax tecrübesini bununla yasadım.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    Tnrsk bunu yazdı

belli başlı filmleri sinemada izlemek lazım bu filmde o filmlerden biriydi

oyleymiş hatta Imax izlenmesi lazımmış ama sırf öyle diye izlememezlik etmeyelim değil mi :D

yok canım o kadar değil :) neden çıkmadığını bilmiyorum ama aceleye gerek yok çıkınca izlersin,andrei'ye katılıyorum öyle aman aman bi film değildi bence de,bu konular hakkında çok fikri olmayan insanları meraklandırıp araştırıp öğrendirmeye teşvik edebilir belki yada bu ne boktan film dedirtebilir :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Absürt filmlerin dvd'si hemen piyasaya sunuluyor. Interstellar tarzı filmler ise beğeniyle orantılı olarak vizyon süresi artıyor, dvd'si daha geç çıkıyor. Sızıntı olmadığı müddetçe dvd çıkmadan nasıl torrent'e düşmesini bekliyorsunuz ki?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

tamamen dvd ile alakalı dvdsi çıkmadıkça filmde yok önceden 1 2 ay içinde filmlerin dvdsi çıkardı ama şimdi öyle kolay değil korsanla başa çıkamayacaklarını anladılar kendi çaplarında önlem alıyorlar.

Converse giyen uzaylı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

kesinlikle imax izlenmesi gerekiyordu

destination@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

bu ne celiskili bi sorumsu lan ? film "sacma" nitelendirilebilecek bir düzeyde degil ki.

ama kisisel yorumum, nolan'ın en iyi filmi degil, gelmis gecmis en iyi bilimkurgu filmi degil, "gelmis gecmis en iyi film" (bunu da diyen oldu ya yuh amk) hic degil lakin izlenmeli, sinemada tabi ki. ilk defa ımax tecrübesini bununla yasadım.

saçmayı bu film için değil, diğer hemen düşen filmler için kullanmıştım :)

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

zaten hacı saçma film gişe yapamadıgından bari dvd den kazanak diye erkenden dvd yada tvye satıldıgından erken düşüyo :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RotKerim bunu yazdı
    Andrei bunu yazdı
    RotKerim bunu yazdı

tamam iste bu film sacma degil, sacma filmler düser diyorsun. sacma filmlerin düsmesinin normal oldugu gibi, böyle sükse yapmıs bir filmin düsmemesi de normal diyorum, ters mantık kurmussun.

Andrei tarafından 21/Ara/14 22:00 tarihinde düzenlenmiştir

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Mart 2015'e falan anca düşer hocam.

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Bir film Rusya veya Çin'e seslendirme için gitmediği sürece kolay kolay nete düşmez buralaraya seslendirme için gitmiş olması demekte kesin düşecek demek değil zaten neden Rusya Çin derseniz cevap basit komunizm inancı taşıyan paylaşımcı yoldaşlar sayesinde yani film ses stüyosuna gönderilir seslendirme için ve o sutdyoda çalışan paylaşımcı arkadaşlar sayesinde bir şekilde hacılanarak nete düşer genelde R5 ve R9 şeklinde düşmelerinin nednei budur 5 Rusya 9 Çin demektir (çinin numarasından tam emin olamadım)

Fakat kaliteli filmler geç düşer nete hatta genelde dvdsi çıkmadan düşmezler çünkü sağlam yapımcılar seslendirme için gönderilen filmleri pür dikkat izlerler hatta bir çok ülkede aynı zamanda gösterime girmeme nedeni budur misal bu seslendirme muhabbeti yerli yapımlarda olmadığı için bir emyılmaz filmi dvdsi çıkmadan nete düşmez (cam çekimler hariç tabi ve bir de sony nin şu hacklenme vakası..)

özet: Bir film gösterime gireli 3 ay dahi olmuş olsa bu şimdiye kadar nete düşmesi gerekirdi düşüncesi oluşturmamalı sırf bu yüzden sinemaya gitmeyenler bi hayli beklemek zorunda kalabilirler transformersı 7 ay beklediğimi bilirim sırf rahat ortamımda izleyebilicem diye..

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 6041 Toplam Mesaj: 38