Interstellar Torrenti Neden Hala Yok
-
RotKerim bunu yazdı
hayır aklım almıyor ne sacma filmler anında düşüyor bu neden düşmedi :S
bu ne celiskili bi sorumsu lan ? film "sacma" nitelendirilebilecek bir düzeyde degil ki.
ama kisisel yorumum, nolan'ın en iyi filmi degil, gelmis gecmis en iyi bilimkurgu filmi degil, "gelmis gecmis en iyi film" (bunu da diyen oldu ya yuh amk) hic degil lakin izlenmeli, sinemada tabi ki. ilk defa ımax tecrübesini bununla yasadım.
-
RotKerim bunu yazdıTnrsk bunu yazdı
belli başlı filmleri sinemada izlemek lazım bu filmde o filmlerden biriydi
oyleymiş hatta Imax izlenmesi lazımmış ama sırf öyle diye izlememezlik etmeyelim değil mi :D
yok canım o kadar değil :) neden çıkmadığını bilmiyorum ama aceleye gerek yok çıkınca izlersin,andrei'ye katılıyorum öyle aman aman bi film değildi bence de,bu konular hakkında çok fikri olmayan insanları meraklandırıp araştırıp öğrendirmeye teşvik edebilir belki yada bu ne boktan film dedirtebilir :)
-
Absürt filmlerin dvd'si hemen piyasaya sunuluyor. Interstellar tarzı filmler ise beğeniyle orantılı olarak vizyon süresi artıyor, dvd'si daha geç çıkıyor. Sızıntı olmadığı müddetçe dvd çıkmadan nasıl torrent'e düşmesini bekliyorsunuz ki?
-
tamamen dvd ile alakalı dvdsi çıkmadıkça filmde yok önceden 1 2 ay içinde filmlerin dvdsi çıkardı ama şimdi öyle kolay değil korsanla başa çıkamayacaklarını anladılar kendi çaplarında önlem alıyorlar.
-
kesinlikle imax izlenmesi gerekiyordu
-
Andrei bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
bu ne celiskili bi sorumsu lan ? film "sacma" nitelendirilebilecek bir düzeyde degil ki.
ama kisisel yorumum, nolan'ın en iyi filmi degil, gelmis gecmis en iyi bilimkurgu filmi degil, "gelmis gecmis en iyi film" (bunu da diyen oldu ya yuh amk) hic degil lakin izlenmeli, sinemada tabi ki. ilk defa ımax tecrübesini bununla yasadım.
saçmayı bu film için değil, diğer hemen düşen filmler için kullanmıştım :)
-
RotKerim bunu yazdıAndrei bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
zaten hacı saçma film gişe yapamadıgından bari dvd den kazanak diye erkenden dvd yada tvye satıldıgından erken düşüyo :D
-
RotKerim bunu yazdıAndrei bunu yazdıRotKerim bunu yazdı
tamam iste bu film sacma degil, sacma filmler düser diyorsun. sacma filmlerin düsmesinin normal oldugu gibi, böyle sükse yapmıs bir filmin düsmemesi de normal diyorum, ters mantık kurmussun.
Andrei tarafından 21/Ara/14 22:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Mart 2015'e falan anca düşer hocam.
-
Bir film Rusya veya Çin'e seslendirme için gitmediği sürece kolay kolay nete düşmez buralaraya seslendirme için gitmiş olması demekte kesin düşecek demek değil zaten neden Rusya Çin derseniz cevap basit komunizm inancı taşıyan paylaşımcı yoldaşlar sayesinde yani film ses stüyosuna gönderilir seslendirme için ve o sutdyoda çalışan paylaşımcı arkadaşlar sayesinde bir şekilde hacılanarak nete düşer genelde R5 ve R9 şeklinde düşmelerinin nednei budur 5 Rusya 9 Çin demektir (çinin numarasından tam emin olamadım)
Fakat kaliteli filmler geç düşer nete hatta genelde dvdsi çıkmadan düşmezler çünkü sağlam yapımcılar seslendirme için gönderilen filmleri pür dikkat izlerler hatta bir çok ülkede aynı zamanda gösterime girmeme nedeni budur misal bu seslendirme muhabbeti yerli yapımlarda olmadığı için bir emyılmaz filmi dvdsi çıkmadan nete düşmez (cam çekimler hariç tabi ve bir de sony nin şu hacklenme vakası..)
özet: Bir film gösterime gireli 3 ay dahi olmuş olsa bu şimdiye kadar nete düşmesi gerekirdi düşüncesi oluşturmamalı sırf bu yüzden sinemaya gitmeyenler bi hayli beklemek zorunda kalabilirler transformersı 7 ay beklediğimi bilirim sırf rahat ortamımda izleyebilicem diye..