İntihar Eden Yazarlar Ve Son Notları
-
Ernest Hemingway ve Jack London hakkında yazılanların gerçekcilik payı tartışılır.Özellikle Ernest'in intihar etmediğine dayir bir çok yazı bulunabilir.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Ernest Hemingway ve Jack London hakkında yazılanların gerçekcilik payı tartışılır.Özellikle Ernest'in intihar etmediğine dayir bir çok yazı bulunabilir.
-----------------------------
hacı elinde bu şekilde ilginç dökümanlar varsa paylaşsana... -
Bir Yazar Olsaydım Kısa Zaman Sonra Yazıyı Editlemen Gerekirdi By_Gizemli . Tşkler..
-
crafty bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Ernest Hemingway ve Jack London hakkında yazılanların gerçekcilik payı tartışılır.Özellikle Ernest'in intihar etmediğine dayir bir çok yazı bulunabilir.
hacı elinde bu şekilde ilginç dökümanlar varsa paylaşsana...
-----------------------------Döküman değil.
Ernest'in okuduğum tüm kitaplarında,çevirmenin notunda geçer bu ayrıntı.Söylentili,çalkantılı intihar tarzında.
-
tiplerine bakınca hiç intihar etcek birilerine benzemiolar =)
-
Beşir Fuad: Ataistti. Kaderin insanın elinde olduğunu kendisine kanıtlamak için bileklerini keserek intihar etti. Öldüğünde 45 yaşındaydı.
gerizekalı =D
-

Beşir Fuad: Ataistti. Kaderin insanın elinde olduğunu kendisine kanıtlamak için bileklerini keserek intihar etti. Öldüğünde 45 yaşındaydı.------------------------------------------------------------------------
Helal olsun[!] adama kanıtlamış!
ikna olup olmadığını düşünebilecek mi acaba bundan sonra...
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------jack london konusunda böyle düşünmüyorum, bu yazarın aslında ölüm notu "Martin eden" dir. Hayatın anlamını ölmekle açıklamıştır...
-
Ziya Gökapl: 27 yaşında tabanca ile intihara teşebbüs etti. Ölene kadar kafasındaki kurşunla yaşadı.
Bunu hiç duymamaıştım çok şaşırdım cidden
-
bizden bu kadar çıkacağını sanmazdım şaşırdım.