İntihar Etsem Kesın Cehennememı Gıderım ?
-
Dünya üzerinde milyonlarca bulunan bi varlık : Kız.. Senden kaç tane var ? Bi tane.. Aklını başına al hoca değ-mezzz..
-
Allah kimseyi de bu duruma dusurmesin, verildiyse "can" bir nedeni vardir, herkes kendi nedenini aramalidir!
-
Ötanazi hakkının destekçisiyim.Ama sende bunu yapacak cesaret olduğu konusunda değilim.Ölmek isteyen adam buraya topic açmaz.Bunu kendine de itiraf edemiyor olabilirsin ama intihar edemeyeceksin en azından bu topic sürdüğünce.Biraz ağır bu söylediklerim farkındayım biri bana söylese bana ağır gelirdi.Acı ama gerçek.
Ayrıca bende bunu denedim elimde jilet ve bende başaramadım en azından boynumu kesemedim başka yerlerimi doğradım.O gün bugündür aklımın estiği yerleri jiletlerim,yaralarda ölmemem gerektiğini hatırlatır.Dene belki sanada iyi gelir.
-
Emin ol gitmezsin. Hem nasıl gideceksin? Ölüler yürüyemez.
-
sorunda ordaya bır anda kafamı kesebılıcek cesaretı bır bulabılsem .. ama sadece kendıme karşı koyamadıgım o zararı verdıgımle kalıyorum lanet olsunkı ne kafama sıkan var nede bunu ben yapabılıyorum .....ölmek ıcın dua etmek ? işte bu caresızlık olsa gerek
-
Bazen çözüm olarak düşünürüz hayatımıza son vermeyi, allah kimseyi bu duruma düşürmesin.
Ama kutsal kitabımızda bunun en büyük günahlardan olduğu beyan edilmektedir.
Allah hiç bir kulunun üzerine üstesinden gelemeyeceği bir sıkıntıyı vermez yeterki durum ne olursa olsun şükretmeyi bilelim.
Saygılarımla...
-
peki ılacla olsa olmazmı cesaret hapı yada yogun antıdepresan alsam efexor mesela sımdılerde etkı bıle etmıyor kı efexor en etkılı antıdepresandır beynı tamamıyle sıler atar o bıle artık vız gelıyo bana nolur yardım edın fıkır verın allah belamı versınkı bısı yapmam lazım kafama sıkmam fılan lazım benım hıc ıyı deıglım beyler yalvaırırm nolur ?
-
jerry bunu yazdı:
-----------------------------intihar mi etmek istiyonuz o zaman buyrun;
http://webvadisi.smartvideochannel.com/media/playvideo.aspx?f=flash7&cid=697C58D2219945F2BEF080980F16E1C5&v=mostviewed
NOT: +25 (ciddidir)
-----------------------------video güzelmiş.
-
End0t0ksiN bunu yazdı:
-----------------------------
peki ılacla olsa olmazmı cesaret hapı yada yogun antıdepresan alsam efexor mesela sımdılerde etkı bıle etmıyor kı efexor en etkılı antıdepresandır beynı tamamıyle sıler atar o bıle artık vız gelıyo bana nolur yardım edın fıkır verın allah belamı versınkı bısı yapmam lazım kafama sıkmam fılan lazım benım hıc ıyı deıglım beyler yalvaırırm nolur ?
-----------------------------
sen yazılanları okuyo musun ?Millet sana değer verip o kadar şey söylemiş hala bahsettiğine bak..
-
Hocam bari vatan için bi işe yara git çatış şerefsiz pkklılarla