folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İntihar Etsem Kesın Cehennememı Gıderım ?

İntihar Etsem Kesın Cehennememı Gıderım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiGGest
    BiGGest's avatar
    Erkek

Dünya üzerinde milyonlarca bulunan bi varlık : Kız.. Senden kaç tane var ? Bi tane.. Aklını başına al hoca değ-mezzz.. 

BiGGest was here! [ C.r {YesileV GrandMaster} ]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

Allah kimseyi de bu duruma dusurmesin, verildiyse "can" bir nedeni vardir, herkes kendi nedenini aramalidir!

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

Ötanazi hakkının destekçisiyim.Ama sende bunu yapacak cesaret olduğu konusunda değilim.Ölmek isteyen adam buraya topic açmaz.Bunu kendine de itiraf edemiyor olabilirsin ama intihar edemeyeceksin en azından bu topic sürdüğünce.Biraz ağır bu söylediklerim farkındayım biri bana söylese bana ağır gelirdi.Acı ama gerçek.

Ayrıca bende bunu denedim elimde jilet ve bende başaramadım en azından boynumu kesemedim başka yerlerimi doğradım.O gün bugündür aklımın estiği yerleri jiletlerim,yaralarda ölmemem gerektiğini hatırlatır.Dene belki sanada iyi gelir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teodos
    teodos's avatar
    Erkek

Emin ol gitmezsin. Hem nasıl gideceksin? Ölüler yürüyemez.

? z ı n ı s ı m a d n ı k r a f __ n i n e k i l h e T
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    sorunda ordaya bır anda kafamı kesebılıcek cesaretı bır bulabılsem .. ama sadece kendıme karşı koyamadıgım o zararı verdıgımle kalıyorum lanet olsunkı ne kafama sıkan var nede bunu ben yapabılıyorum .....ölmek ıcın dua etmek ? işte bu caresızlık olsa gerek

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hack84
    hack84's avatar
    Erkek

Bazen çözüm olarak düşünürüz hayatımıza son vermeyi, allah kimseyi bu duruma düşürmesin.

Ama kutsal kitabımızda bunun en büyük günahlardan olduğu beyan edilmektedir.

Allah hiç bir kulunun üzerine üstesinden gelemeyeceği bir sıkıntıyı vermez yeterki durum ne olursa olsun şükretmeyi bilelim.

Saygılarımla...

DOSTUDA DÜŞMANIDA BİLİYORUZ SESSİZLİĞİMİZE VE ÖFKEMİZE BULAŞMAYIN..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    End0t0ksiN
    End0t0ksiN's avatar
    Erkek
    peki ılacla olsa olmazmı cesaret hapı yada yogun antıdepresan alsam efexor mesela sımdılerde etkı bıle etmıyor kı efexor en etkılı antıdepresandır beynı tamamıyle sıler atar o bıle artık vız gelıyo bana nolur yardım edın fıkır verın allah belamı versınkı bısı yapmam lazım kafama sıkmam fılan lazım benım hıc ıyı deıglım beyler yalvaırırm nolur ?  

Potansiyel Rahatsız # 'yengesini s.kenlerin dizisinin yapıldığı devirde yaşayan mürid '
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    jerry bunu yazdı:
    -----------------------------

intihar mi etmek istiyonuz o zaman buyrun;

http://webvadisi.smartvideochannel.com/media/playvideo.aspx?f=flash7&cid=697C58D2219945F2BEF080980F16E1C5&v=mostviewed

NOT: +25 (ciddidir)

video güzelmiş. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek

End0t0ksiN bunu yazdı:
    peki ılacla olsa olmazmı cesaret hapı yada yogun antıdepresan alsam efexor mesela sımdılerde etkı bıle etmıyor kı efexor en etkılı antıdepresandır beynı tamamıyle sıler atar o bıle artık vız gelıyo bana nolur yardım edın fıkır verın allah belamı versınkı bısı yapmam lazım kafama sıkmam fılan lazım benım hıc ıyı deıglım beyler yalvaırırm nolur ?  
    sen yazılanları okuyo musun ?

Millet sana değer verip o kadar şey söylemiş hala bahsettiğine bak..

Her Hakkım Saklıdır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MummifiedCorpse
    MummifiedCorpse's avatar
    Erkek

Hocam bari vatan için bi işe yara git çatış şerefsiz pkklılarla 

Sizler, yani yeni Türkiye"nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. Gazi.Mustafa Kemal Atatürk
Toplam Hit: 11608 Toplam Mesaj: 77