İntikam Lamer Team
-
eee eskiden bu kadar kolay mıydı ayaklara düştü bu işler ..
sanada geçmiş olsun :( -
Antioksişdan haklı götünü açık bırakırsan korlar onlar komasa başkası kor
-
kapatmayana korlar belki adamlar iyilik yapmış hacklene hacklene ögreneceksin hackı bide tanımadıgın adam hakkında ileri geri konuşma
-
bay_parlak bunu yazdı:
-----------------------------
kapatmayana korlar belki adamlar iyilik yapmış hacklene hacklene ögreneceksin hackı bide tanımadıgın adam hakkında ileri geri konuşma
-----------------------------konuşsa nolucak ki adamın sitesini hacklemişler,yoksa sen onlardan birimisin ha ? :) hakikaten güzel bir siteymiş bende guns n roses severim..
-
degmez bıle takısma bunalrla acıgı bulan zaten cakıyo uyarı bıle verılmıyokı
-
Merak etme sen kardes cekerız sımdı fıslerını arkadaslar lamer avına cıkallımmı
guvenlik-tilkisi@hotmail.com cıkalım bıraz ava yaa olurmu beyler
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------
abüüü alem göt olmuşş kimse yardım etmiyor sen ögreneceksin ne açıgım avr diye ona göre kapatacaksın açıklaırnıo arada olut böel şeyşer ben hiç duymadım isimlerini ama sırf zevk çin yapıyorarya deli oluyorum adsl bizi mahvetti ortalık lamer doldu
-----------------------------abü sen yardım et o zmn asp veya php sistemdeki açıklarını bulup kendin ayrı bi script yaz sora adamlara hediye et xD nası fikir xD sen dial-up mı kullanıon hoca xD
-
index atan değil index atılan lamerdir...
-
bişe sorcam. intikam dediğin site intikam.us - intikam.gen.tr sitesi mi. admini obscure. konuşmuşluğum vardı bunla. hatta benim msn listesinde. ama hiç görmüyom onu bu sıralar. ya engelledi ya sildi bilmiyorum.