İntikam.Us Db
-
bugün kıramyacağım bir arkadaşım bunu yayınlamamı istedi ben de sizlerle paylaşıyorum
ahanda mesajı
sonra Açıklama Kısmana Şunu Yaz :::: intikam.us un db sini NetKabus & 0sSi3 Çekmiş aha Buyrun Sizin İçin www.ossiefun.kayyo.com/db/intikam.rar güle güle kullanın
not: dikkat edin arkadaşlar txt de adamlar not yamış onu silip db yi kullanın :]
-
Kokainma kardeş Maşşalın var bu gün çilingire dönmüşsün Kitleye kitleye konu bırakmadın sitede :) hadi bunuda kıtle
-
tam olarak nasıl kullanacaz hacı biraz daha acarmısın :D özürlüyüzde biraz
-
enterkey küfür edip milletin asabını bozma...
-
O zamn bazı Krolar gelipde boş yere laf cıkarmasın Bize bulaşmasın .
-
Küfürle alakası yok elinde db varsa bassın indexi adam haklı yayınlamakla iş bvitmez atsın indexi o zamam :)
İntikam.us sewdiğim insanlar var en basta obscure bencede eğer yapabiliyosan yap yapamıyosanda bos bos konusma.. -
intikam ı hic sewmem misyon unun yazdıgı yere uymuor ulan en azından kendinin yazdıgı şeylere uy... neyse burası TBT intikam falan yalan bunlar
-
db yi çaldı diye illa yüzde yüz index basıcak diye bi kaide varmı?
veya her db çalındıgında zaman indexte atılabilir diye bişey varmı ?
netkabusu tanırım sağlam adamlar..
yaparlar beklerim yani :D
intikam.us ne sitesi acep sorması aip? hiç görmedimde.. -
enterkey burası TBT, eğer intikam.us dan "biz" diye bahsediyosan size başarılar.. TBT üyeleri biz dediği zaman maksatı TBT olmalıdır bunu kafana sok..
-
enterkey sahip çıksaydıniz db'nize..
-
arkadaşım sizde anlama özürlülüğümü var ? intikam.us benim sevdiğim birinni veya benim böyle bişey olmadıgı halde var gibi gösteriliyor ben buna kızıyorum ayrıca TBT ye laf demedimki buyrun db bakalım cakın allahım ya :D boş konusuyorsunuz.
Toplam Hit: 4792 Toplam Mesaj: 16