İnvertör Alınacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

ricin bunu yazdı:

HeadBanger bunu yazdı:

Öyle rüzgar gülünü aliyim çatıma koyim elektrik üretiyim diye bir durumdan bahsediyorsan bu söz konusu değil :)

öncelikle bunun için vergi vermen lazım bunları yapmadıysan bilgin olsun diye söylüyorum

işin bürokratik kısmı çok sıkı

edit: örnek olarak bizim öğretim görevlisi bir hoca rüzgar gülü ve güneş enerjisinden yararlanarak kendi köy ( özellikle köy diyorum ki kendide köyüne kurmuştu ) evine  kurmuştu ama kaldırmak zorunda kalmıştı veregiler izinler vs

o dediğin bürokratik işlemler belirli bir kwattan sonra başlıyo yasin...o bahsedilen bürokratik işlemler ile muhattap olacağın güçler ise büyük güçler evlerde kullanmak için öle bir düzeneğin kurulması zaten en başta mantıksız olur o da zaten ticaret haneye girer...

ben kendi bildiğmi sadece bilgi vermek için söylemedim mustafa zaten yukarıda da gördügüm şekilde 500kw diyor bunu da öğrendm sıkıntı yok yani

görmedim olum o muhabetiii...hemen kızma amk :P insanlık hali alla alla :P

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dargut
    dargut's avatar
    Erkek

Eğer sadece aydınlatma için kullanıcaksan invertöre gerek yok. 12V luk bi led aydınlatma tasarlayıp aydınlatabilirsin. Evdede kullanıcam dersen. Şarj kontrol ünitesi + akü + invertör + led aydınlatma şeklinde bir sistem kurmalısın. Burda hazır sistemler var bir göz at istersen kafanda daha iyi otutur.

http://www.ezg.com.tr/magaza/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

çok ses çıkartmıyor mu bu yahu evinin önüne kuruyosun

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
Toplam Hit: 1708 Toplam Mesaj: 14