IOS 10 Public Beta Yorumları
-
konu yine kaymış.. ee 10 nasıl olmuş merak ettim. Iphone kullanıcısı değilimde..
-
biri çıkıp bilale anlatır gibi anlatırsa yapayım jb merak ettim
-
DaSpOnGe bunu yazdı
Hangi ios sürümündesin. Ona göre tool önereyim.
Zaten jb denen şey bilalin bile yapabileceği seviyede bir işlem. Androiddek gibi her cihaza ayrı yok flasla yok bilmemne gibi biraz daha karmaşık bir işlem değil. Tek tool(sürüme göre) tek tuş ile yapılıyor :)
-
torpedo_XL bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
Zaten jb denen şey bilalin bile yapabileceği seviyede bir işlem. Androiddek gibi her cihaza ayrı yok flasla yok bilmemne gibi biraz daha karmaşık bir işlem değil. Tek tool(sürüme göre) tek tuş ile yapılıyor :)
9.3.5 hocam
-
DaSpOnGe bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıDaSpOnGe bunu yazdı
9.3.5 hocam
Malesef ios 9.3.3 e kadar olan versiyonlara jailbreak var. Büyük ihtimalle 9.x li versiyonlara artık jailbreak çıkmayacak. Anca 10 çıktığında jailbreak çıkar.
Nedeni de ios üsürmlerindeki açıklar çok fazla olmadığından(jailbreak için) eğer 9.x li versiyonlara daha fazla jailbreak çıkarsa 10 da hemen fixleyip yayınlıyorlar ondan patlıyor o açık.
-
ios 10 nun çok özel bi yanı yok bence, yani ios 7 ye geçtiğimizden beri sürekli makyajlanıp cihazları yavaşlatıp sana yeni cihaz almaya zorlayan şekilde bi yazılım güncelleme politikası var apple ın o yüzden kesinlikle önermiyorumi taki uygulamarın çoğunluğu ios 10 dan aşağısını desteklemediği sürece, ozmn kadar cihazı aldığın versiyondan bir adım bile yukarı çıkartmak apple ın işine geliyor bizim içinse sürekli başka başka sıkıntılar, arkadaşlarda yazmış ztn jailbreaksız ios, ios değil diye, haklılar, şuan iosdaki jailbreak ile gelen imkan hala andoidde yok, o kr etkili bi şekilde telefonu kullanıyosun ki, bir süre sonra jb bağımlılık yapıyo, sürekli yeni tweakler sürekli yeni bişeyler keşfetme ihtiyacı güdüyosun, o yüzden jb atamıcağım bi versiyona telefonu güncellemek bence çok yanlış bi karar, ztn apple de bu yanlışı yapmamızı istiyor..