folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder IOS 10 Public Beta Yorumları

IOS 10 Public Beta Yorumları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

konu yine kaymış.. ee 10 nasıl olmuş merak ettim. Iphone kullanıcısı değilimde..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

biri çıkıp bilale anlatır gibi anlatırsa yapayım jb merak ettim 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı

Hangi ios sürümündesin. Ona göre tool önereyim.

Zaten jb denen şey bilalin bile yapabileceği seviyede bir işlem. Androiddek gibi her cihaza ayrı yok flasla yok bilmemne gibi biraz daha karmaşık bir işlem değil. Tek tool(sürüme göre) tek tuş ile yapılıyor :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

Zaten jb denen şey bilalin bile yapabileceği seviyede bir işlem. Androiddek gibi her cihaza ayrı yok flasla yok bilmemne gibi biraz daha karmaşık bir işlem değil. Tek tool(sürüme göre) tek tuş ile yapılıyor :)

9.3.5 hocam 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    DaSpOnGe bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı
    DaSpOnGe bunu yazdı

9.3.5 hocam 

Malesef ios 9.3.3 e kadar olan versiyonlara jailbreak var. Büyük ihtimalle 9.x li versiyonlara artık jailbreak çıkmayacak. Anca 10 çıktığında jailbreak çıkar.

Nedeni de ios üsürmlerindeki açıklar çok fazla olmadığından(jailbreak için) eğer 9.x li versiyonlara daha fazla jailbreak çıkarsa 10 da hemen fixleyip yayınlıyorlar ondan patlıyor o açık.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

ios 10 nun çok özel bi yanı yok bence, yani ios 7 ye geçtiğimizden beri sürekli makyajlanıp cihazları yavaşlatıp sana yeni cihaz almaya zorlayan şekilde bi yazılım güncelleme politikası var apple ın o yüzden kesinlikle önermiyorumi taki uygulamarın çoğunluğu ios 10 dan aşağısını desteklemediği sürece, ozmn kadar cihazı aldığın versiyondan bir adım bile yukarı çıkartmak apple ın işine geliyor bizim içinse sürekli başka başka sıkıntılar, arkadaşlarda yazmış ztn jailbreaksız ios, ios değil diye, haklılar, şuan iosdaki jailbreak ile gelen imkan hala andoidde yok, o kr etkili bi şekilde telefonu kullanıyosun ki, bir süre sonra jb bağımlılık yapıyo, sürekli yeni tweakler sürekli yeni bişeyler keşfetme ihtiyacı güdüyosun, o yüzden jb atamıcağım bi versiyona telefonu güncellemek bence çok yanlış bi karar, ztn apple de bu yanlışı yapmamızı istiyor..

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
Toplam Hit: 2141 Toplam Mesaj: 17
ios ios 10