İos 15 (15.2 Geldi.)Hangi App Telefonda Nereye Erişmeye Çalışıyor Özelliği
-
başladım yedek almaya ben.
her şeyi silip sıfırlayıp tekrardan sıfır kurulum yapıp 15 e geçeceğim.
uygulamaları ipawind den tekrar yüklerim.
en son jb üzerine güncelleme aldım bazı uygulamalar crash oluyor.
ayrıca batarya da ciddi bir kayıp yaşıyorum anlamsızca.
macbook air + watch 6 + ip11 senkron şekilde acaba bundan mı onuda çözemedim.
-
@Freak
Yüklediğin bir tweakten kaynaklı olabilir başıma gelmişti.
-
uncover ve diğer jb geliştiricilerinden bir haber yok, umarım artık bir jb aracı çıkar, 12 promax kullanıyorum telefon çöp gibi a.q
-
Facetime Android ve Windows içinde gelecek deniyor. Umarım gerçekleşir. Görüntü kalitesinde Facetime ziqer.
-
Türkiye için indirmeler açıldı.
Dileyenler iOS 14'te kalıp sadece güvenlik güncelleştirmelerini almaya devam edebilir.
mkyb tarafından 20/Eyl/21 20:25 tarihinde düzenlenmiştir -
iCloud VPN servisi Türkiye için kapalıymış ama biraz kurcalanırsa aktif etmek için yöntem çıkar gibime geliyor. Aylık 6,5 lira. Ayrıca ek 50 GB iCloud alanı veriyor.
-
Yükledim ve çok beğendim.
Harita ve hava durumu harika olmuş.
Facetime güncellemeleri çok çok iyi.
Sadece menüler daralmış sanki ona alışamadım. Menülerde var bi gariplik.
Cihaz 12 pro max
-
pc üzerinden güncelleme yapayım dedim pc'ye itunes indirdim ama bir türlü itunes'da hesabımla giriş yapamıyorum. "apple kimliği sunucusuna bağlanmayla ilgili bir hata oluştu" uyarısı veriyor. nerede sıkıntı var bilen var mı?
-
ya iphone 11'e yükleyeceğim de sıfırdan değil muhtemelen direk üzerine günceller geçerim.
ağalar copy trans manager kullanıyorum yedek alma vs gibi yöntemler için, iTunes'un tüm özelliklerini şöyle rahatça kullanabiliceğim bir tool önersenize be :
-
Clostridium bunu yazdı
ya iphone 11'e yükleyeceğim de sıfırdan değil muhtemelen direk üzerine günceller geçerim.
ağalar copy trans manager kullanıyorum yedek alma vs gibi yöntemler için, iTunes'un tüm özelliklerini şöyle rahatça kullanabiliceğim bir tool önersenize be :
itoools
fone dr