Ios 5 Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

sadece back up a bastım 5-10 saniyede bitti back up, normalde her müziğim bilgisayarımla sync değil. Şimdi ben update edince gidecek mi hepsi ?

http://yigitdemirag.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------

sadece back up a bastım 5-10 saniyede bitti back up, normalde her müziğim bilgisayarımla sync değil. Şimdi ben update edince gidecek mi hepsi ?

5 10 sn de yaptigi  sadece kontak listesini ve resimleri aliyor sanirim  birde ufak tefek ayarlari..

Eger apps leri ve diger seyleride  istiyorsan  segmelerden ayarla.. sornra back up yap..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

mclaren bunu yazdı:

anubisx bunu yazdı:

5 10 sn de yaptigi  sadece kontak listesini ve resimleri aliyor sanirim  birde ufak tefek ayarlari..

Eger apps leri ve diger seyleride  istiyorsan  segmelerden ayarla.. sornra back up yap..

music e gelip SYNC yi aktif edersem çatır çatır silmesin müzikleri ??

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

sorumu up ediyorum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Alexander_Fifi bunu yazdı:

anubisx bunu yazdı:

sorumu up ediyorum

panparella itunes'a yeni telefon gibi senknorize et muzikleri programlari herseyi alir. yeni telefon gibi senknorize etmek icinde google'dan bakabilirsin cok basit.

opuyorum

Abi müzik sekmesine girip SYNC musics dediğimde ipodtaki müzikleri silcek bence çünkü o müzikler bilgisayarda yok. 20 gb müzik gitmesin gözünü seveyim...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

anubisx bunu yazdı:

Alexander_Fifi bunu yazdı:

anubisx bunu yazdı:

sorumu up ediyorum

panparella itunes'a yeni telefon gibi senknorize et muzikleri programlari herseyi alir. yeni telefon gibi senknorize etmek icinde google'dan bakabilirsin cok basit.

opuyorum

Abi müzik sekmesine girip SYNC musics dediğimde ipodtaki müzikleri silcek bence çünkü o müzikler bilgisayarda yok. 20 gb müzik gitmesin gözünü seveyim...

ios 5 e geçerken yedekleme alıyor yedekleme aldığında müzikleride yedekliyor telefonun içine atıyor ios 5 i yükledikten sonra. Bende herşeyi yükledi sadece uygulamalar ve oyunlar dışında.

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
Toplam Hit: 2706 Toplam Mesaj: 17