folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İos 7 Beta 3 Download Kurulum Ve Görüşleriniz

İos 7 Beta 3 Download Kurulum Ve Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

http://gdeluxe.net/2013/07/ios-7-download/

beta 4 çıktı upload ediyorlar sanırım :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek

evet arkadaşlar beta 4 geldi linkler yüklenir yüklenmez ilk kondua paylaşacağım..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

ios 7 beta 4

*kilit ekranında kilidi açmak için kaydırın yazısı ve yanına küçük simge eklenmiş.
    *telefonda arama butonu kısalmış ve köşeleri oval olmuş
    *telefon kapanırken aygıtı kapatmak için kaydırın.. İbaresi düzenlenmiş
    *uygulama açma-geçiş hızları artmış
    *gelen aramadaki cevaplama butonu -mesaj gönder-anımsat butonları yeniden düzenlenmiş
    *hatalar azalmış
    *ayarlarda icloud sekmesi üst sıraya taşınmış
    *klavyede görsel ufak rütuşlar var
    *kişiler (rehber) i aşağı kaydırdıgında yukarı çıkan isimler en üsttede görünüyordu (düzeltilmiş)
    *spotlight arama sekmesinde vazgeç yazısı eklenmiş
    *arama (çağrı) esnasında bulunan 2 butonun köşeleri oval olmuş
    *cevapsız çağrı olduğunda bildirim ekranda cevaplamak için kaydırın ibaresi eklenmiş

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

şahsen iphone 4 de beta 3 ü dün yükledim çok keyif aldım telefona renk geldi resmen çok beğendim ufak tefek uygulamadan çıkmalar fln kasmalar oluyo ama kullanıma engel olucak şekilde değil cidden çok hoşuma gitti, tlefonu satıp s3 almaya niyetliydim şimdi tekrar vazgeçtim apple a yola devam diyorum :D

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

http://gdeluxe.net/2013/07/ios-7-download/

alternatif ; http://www.evad3rs.net/2013/04/ios-7-download-install-links-how-to.html

bazı modellerin upload işlemleri bitmiş, indirmeye başlayabilirsiniz..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Amk sırf jailbreak tweaklerimden vazgeçemediğim için yüklemiyorum yoksa 1 dk durmayacam ama işte.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

evet beyler beta 4 yüklenmiiş, daha önceden telefonuna beta 1,2,3 den birini yükleneyen bu güncellemeye telefon üzerinden güncelleme konrol et, başlığından güncelleye bilirler

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

boyle bır sarj tuketımı gormedım tayyıpın devletı hortumladıgı gıbı sarj tuketıyor ıtın oglu 

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

ios 7 beta 5 sürümü yayınlandı :) yukarıdaki linklerden indirebilirsiniz. daha önce ios 7 kurmuş arkadaşların indirmesine gerek yok yazılımı güncellemesi yeterlidir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

İndirdiğim dmg dosyasını nasıl kuracağım?

Toplam Hit: 7009 Toplam Mesaj: 51