İos 9.3 Çıktı
-
bu arada jailbreak bekleyenlere sürpriz olsun 1 hafta içinde yayınlanır jailbreak
-
arkadaşlar 4s için beta 7 denemiştim tırt batarya vs hantal çalışıyor final sürümünü denemedim sonra tekrar 9.2 döndüm imzalar kapanmadan deneyip tekrar dönebilirsin :)
koray tarafından 22/Mar/16 09:19 tarihinde düzenlenmiştir -
-
DevilKingtr bunu yazdı
bu arada jailbreak bekleyenlere sürpriz olsun 1 hafta içinde yayınlanır jailbreak
Tek tesellimiz bu hocam. Jailbreak cikmayacaksa koyayim 9.3e. İphonumu saticam eger cikmazsa jailbreak.
-
DrKeworks bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
Tek tesellimiz bu hocam. Jailbreak cikmayacaksa koyayim 9.3e. İphonumu saticam eger cikmazsa jailbreak.
9.0.2'deyim hocam :))
-
gözünü seveyim böyle içerik mi olur bişiler yazsaydın hocam ayiptir yahu
-
sarjla ilgli sıkıntı yok dımı?
-
9.3 teyim ônemli bi gelisme yok, geçmeseniz de olur kenkolar. Arkadas da zaten siradan bi güncelleme oldugu icin icerik pek girmemis. Hadi hayirli olsun iponecilere
-
DevilKingtr bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
9.0.2'deyim hocam :))
Oh mis. Su telefonu bikere daha jailbreak yapabileyim, sonra versiyon yukselteni ziksinler :D
-