folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder IOS Programlama Hakkında Birkaç Soru.

IOS Programlama Hakkında Birkaç Soru.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@JPriest başka ne gibi yollar denenebilir hocam bilginiz var ise aydınlatır mısınız ?

@CnkGn Tam dediğiniz gibi Pc yi satıp Mac OS X almayı düşünüyordum . Fakat 2 .elleri bile 2.5-3 hatta 4-5 olan bile var. Normal Pc değil de sanki Araba alıyorum gibi :D Onu alsam yatarken kilitlerim hatta kilitlemeyi bırak deprem yangın esnasında kilidi açıp ölme pahasına bile olsun mac'i  kurtarmaya çalışırım :D 

Küçük bi hesap yaptım Benim Pc bu 1 sene önce 2 bine almıştım oysaki :D http://www.pcdepo.com/acer-e5-571g-nx-mlzey-009-notebook 2. el satsam 600 bile etmez tahminimce.. 

2. el bilgisayar da bana göre öldükten sonra satılan pc ler oluyor. Telefon gibi değil Düştümü belli etmiyor küçük cihaz olmadığı için. içi ekmek kırıntısı oluyor birsürü. Genellikle de garantisiz oluyor. Öyle olmasa da orjinal fiyatı ile arasında %10-15 lik bir fark oluyor..

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-apple-macbook-pro-13-2010-i5-251158907/detay şu biraz iyi geldi. Sonra vazgeçtim ekran kartına bakınca. Gerçi mac konusunda da fikir sahibi olmadığım için özellikleri yeter mi yetmez mi bilmiyorum.

Bi 4GB ramli macler var bide 16GB ramli Windows bilgisayarlar. aradaki fark hemen hemen aynı oluyor. performans bakımından o yüzden yorum yapamıyorum.. O yüzden Şuanlık Windows pc ile işimi görmek. Yoksa zor hatta imkansız :D

EDİT : Mac mini nedir kasa mı oluyor bu ? ekranı mekranı yok :D

MhmdAlmz tarafından 30/Mar/16 16:13 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
Toplam Hit: 2674 Toplam Mesaj: 12
ios developer windows ios