İos Uygulama Yaptırmak İstiyorum (Ücretli)
-
Bu dedigin yöntem icin yine mac gerekli degil mi hocam. Ve bu yontemde cihazlara fiziksel olarak erismem gerekiyor mu?
-
App store fiyatını 999.999 yapsanız izin vermezler mi
-
Hannibal_King bunu yazdı
Bu dedigin yöntem icin yine mac gerekli degil mi hocam. Ve bu yontemde cihazlara fiziksel olarak erismem gerekiyor mu?
Evet cihazlara doğal olarak fiziksel erişimin gerekecek. Her bir telefonu pcye bağlayıp impactor ile ipa dosyasını yükleyeceksin.
Mac e gerek yok windows veya linuxta da çalışıyor impactor.
-
Mail atmistim apple developee programi iptal etmek icin o zaman iptal etmim hocam. Dedigin olaya bakim
-
Enterprise hesaba gerek yok. Markette yayınlamak istemiyorsan ya TestFlight kullanacaksın yada mdm iPhone da gelen aramayı yakalarsın ama onu cevaplayabilir misin bilmiyorum. Androidde de yasak aslında bu Sistem kütüphanesine erişime izin verilmiyor
Ek bi kütüphane ile reflection yaparak o işlemi yapıyordum. Bir test ederim haber ederim.Bu arada 2 yıl önce istediğim özellikte bir MDM bulamadığımdan kendi mdmmizi yaptık. Testleri bitiyor yakında da yayına alıcaz.
-
IOS dev arkadaş var. İşi alan çıkmadıysa iletişim bilgileri msj atarsan arkadaşa iletiyim.
Absolut tarafından 07/Şub/19 23:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam uygulamayı testflight a çıkarsın icloud maillerini eklediklerin TestFlight uygulaması içine girip senin uygulamayı indirebilir.Başkası göremez kuramaz. Normalde adı üstünde test süreci için var bu özellik ama uygulamayı hep test sürecinde bırakmanın bi zararı yok
sen yapmak istediğin şeyi banada pm at bakayım bi yapan olmadıysa konuşuruz