folder Tahribat.com Forumları
linefolder Android - IOS Programlama
linefolder İos Uygulama Yaptırmak İstiyorum (Ücretli)

İos Uygulama Yaptırmak İstiyorum (Ücretli)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Bu dedigin yöntem icin yine mac gerekli degil mi hocam. Ve bu yontemde cihazlara fiziksel olarak erismem gerekiyor mu?

lrny.app
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metaman
    metaman's avatar
    Erkek

App store fiyatını 999.999 yapsanız izin vermezler mi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı

Bu dedigin yöntem icin yine mac gerekli degil mi hocam. Ve bu yontemde cihazlara fiziksel olarak erismem gerekiyor mu?

Evet cihazlara doğal olarak fiziksel erişimin gerekecek. Her bir telefonu pcye bağlayıp impactor ile ipa dosyasını yükleyeceksin.

Mac e gerek yok windows veya linuxta da çalışıyor impactor.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Mail atmistim apple developee programi iptal etmek icin o zaman iptal etmim hocam. Dedigin olaya bakim

lrny.app
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

Enterprise hesaba gerek yok. Markette yayınlamak istemiyorsan ya TestFlight kullanacaksın yada mdm iPhone da gelen aramayı yakalarsın ama onu cevaplayabilir misin bilmiyorum. Androidde de yasak aslında bu Sistem kütüphanesine erişime izin verilmiyor
    Ek bi kütüphane ile reflection yaparak o işlemi yapıyordum. Bir test ederim haber ederim.

Bu arada 2 yıl önce istediğim özellikte bir MDM bulamadığımdan kendi mdmmizi yaptık. Testleri bitiyor yakında da yayına alıcaz. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

IOS dev arkadaş var. İşi alan çıkmadıysa iletişim bilgileri msj atarsan arkadaşa iletiyim.

Absolut tarafından 07/Şub/19 23:44 tarihinde düzenlenmiştir

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

Hocam uygulamayı testflight a çıkarsın icloud maillerini eklediklerin TestFlight uygulaması içine girip senin uygulamayı indirebilir.Başkası göremez kuramaz. Normalde adı üstünde test süreci için var bu özellik ama uygulamayı hep test sürecinde bırakmanın bi zararı yok 

sen yapmak istediğin şeyi banada pm at bakayım bi yapan olmadıysa konuşuruz

Toplam Hit: 4843 Toplam Mesaj: 18
ios app ios uygulama yaptırma