İos Youtube Video İndirme Programı (İstek)
-
HoLyCat bunu yazdıGUS bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıGUS bunu yazdı
Konu up wmedia ve aloha patladı siz şuan ne kullanıyorsunuz ?
Ayfon ekran kaydedici kullan
Herşeyi kaydedemem öyle bana hızlıca ve basitçe indireceğim program lazım
İmusic MP3 ve mp4 olarak indiriyor.
şimdi denedim.
Videolarda ses yok ?
Edit : program kulaklık takınca ses veriyor bunu bi yerden açabilir miyiz acaba
GUS tarafından 13/Haz/18 08:29 tarihinde düzenlenmiştir -
-
imusic uygulaması çalışmıyo internetsiz işi yaramaz bi program internet varken bile ses için kulaklık istiyo
delegado_zero youtube dan video indirmeyi denedim telif hakkı nedeniyle indiremiyorum dedi
yok mu basit bi youtube downloader ios için
-
PanxeR bunu yazdı
phone drive + offliberity
ister ses ister video indirebilir
indirdiklerini paylaşabilir
şifreleyebilir
mail atabilirsin.
yemin ederim direk senin yorumunu aradım :D
-
NighT_JudGe bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
phone drive + offliberity
ister ses ister video indirebilir
indirdiklerini paylaşabilir
şifreleyebilir
mail atabilirsin.
yemin ederim direk senin yorumunu aradım :D
App store sa offliberty diye bi program yok?
-
Ben bu programı kullanıyorum. Film rulosuna yani iphone videoları arasına da kaydedebiliyorum
Https://itunes.apple.com/tr/app/browser-and-documents-manager/id979401801?l%3Dtr%26mt%3D8&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwipjfGyq9DbAhWDIMAKHelIAZUQBQggKAA&biw=414&bih=622&dpr=3
-
KotomineKirei bunu yazdı
Ben bu programı kullanıyorum. Film rulosuna yani iphone videoları arasına da kaydedebiliyorum
Https://itunes.apple.com/tr/app/browser-and-documents-manager/id979401801?l%3Dtr%26mt%3D8&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwipjfGyq9DbAhWDIMAKHelIAZUQBQggKAA&biw=414&bih=622&dpr=3
Youtube den indirmek için ne yapıyorsun*
-
KotomineKirei bunu yazdı
-
KotomineKirei bunu yazdı
-
KotomineKirei bunu yazdı