İos9 Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

iOS 9'u 5s e indirdim duruyor. Kuruluma yemedi şu an. Bekliyoruz.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

IOS 9.1 Beta kullanıyordum. bahsi geçen sorunların çoğu ortadan kalkmış durumdaydı.

Birkaç uygulamanın IOS 9.1 Betada sorun çıkarmasından dolayı IOS 9 ' a geri döndüm.

Az sabredin bütün sorunlar çözülmüş olur birkaç haftaya.

imza.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

İphone 6'ya İOS 9.0.1 yukledim. Sarji erken bitiyor eskiye nazaran, wifisi verem etti. Google chrome un urekli interneti kopuyor safari kullanmak zorunda kaliyorum. İos 8.4e doneyim dedim imzalama kalkmis. 8.4.1 icin de jailbreak yok.gecmeden once shsh aldm ama ios 8.4 uyumlu tinyumbrella da yok. Kafami sikim kaldim jailbreaksiz. Bekle ki simdi ios 9 icin jailbreak ciksin amk. :(

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

İphone 6'ya İOS 9.0.1 yukledim. Sarji erken bitiyor eskiye nazaran, wifisi verem etti. Google chrome un urekli interneti kopuyor safari kullanmak zorunda kaliyorum. İos 8.4e doneyim dedim imzalama kalkmis. 8.4.1 icin de jailbreak yok.gecmeden once shsh aldm ama ios 8.4 uyumlu tinyumbrella da yok. Kafami sikim kaldim jailbreaksiz. Bekle ki simdi ios 9 icin jailbreak ciksin amk. :(

iPhone 5 ile SHSH kayıt olayı bitmiş hocam bende çok bakmıştım bi ara. iOS 8.1.3'e güncelleme 1.5 senede anca çıkmıştı bakalım buna ne kadar sürecek.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    DrKeworks bunu yazdı

iPhone 5 ile SHSH kayıt olayı bitmiş hocam bende çok bakmıştım bi ara. iOS 8.1.3'e güncelleme 1.5 senede anca çıkmıştı bakalım buna ne kadar sürecek.

Hocam ağzını hayıra kicini bayıra aç :D iOS 9 icin geçenlerde hacklendigine dair video yayınlandı zaten. Ama resmi jailbreak aracını önümüzdeki ayin 20sine kadar açıklarlar insallah. Muhtemelen çok beklemicez 😪

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 5757 Toplam Mesaj: 36
apple ios9 apple