İos9 Çıktı
-
iOS 9'u 5s e indirdim duruyor. Kuruluma yemedi şu an. Bekliyoruz.
-
IOS 9.1 Beta kullanıyordum. bahsi geçen sorunların çoğu ortadan kalkmış durumdaydı.
Birkaç uygulamanın IOS 9.1 Betada sorun çıkarmasından dolayı IOS 9 ' a geri döndüm.
Az sabredin bütün sorunlar çözülmüş olur birkaç haftaya.
-
İphone 6'ya İOS 9.0.1 yukledim. Sarji erken bitiyor eskiye nazaran, wifisi verem etti. Google chrome un urekli interneti kopuyor safari kullanmak zorunda kaliyorum. İos 8.4e doneyim dedim imzalama kalkmis. 8.4.1 icin de jailbreak yok.gecmeden once shsh aldm ama ios 8.4 uyumlu tinyumbrella da yok. Kafami sikim kaldim jailbreaksiz. Bekle ki simdi ios 9 icin jailbreak ciksin amk. :(
-
DrKeworks bunu yazdı
İphone 6'ya İOS 9.0.1 yukledim. Sarji erken bitiyor eskiye nazaran, wifisi verem etti. Google chrome un urekli interneti kopuyor safari kullanmak zorunda kaliyorum. İos 8.4e doneyim dedim imzalama kalkmis. 8.4.1 icin de jailbreak yok.gecmeden once shsh aldm ama ios 8.4 uyumlu tinyumbrella da yok. Kafami sikim kaldim jailbreaksiz. Bekle ki simdi ios 9 icin jailbreak ciksin amk. :(
iPhone 5 ile SHSH kayıt olayı bitmiş hocam bende çok bakmıştım bi ara. iOS 8.1.3'e güncelleme 1.5 senede anca çıkmıştı bakalım buna ne kadar sürecek.
-
mkyb bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
iPhone 5 ile SHSH kayıt olayı bitmiş hocam bende çok bakmıştım bi ara. iOS 8.1.3'e güncelleme 1.5 senede anca çıkmıştı bakalım buna ne kadar sürecek.
Hocam ağzını hayıra kicini bayıra aç :D iOS 9 icin geçenlerde hacklendigine dair video yayınlandı zaten. Ama resmi jailbreak aracını önümüzdeki ayin 20sine kadar açıklarlar insallah. Muhtemelen çok beklemicez 😪