folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder İos'tan Android'e Gectim - Tavsiye Uygulamalar

İos'tan Android'e Gectim - Tavsiye Uygulamalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    ari41 bunu yazdı

YouTube de ekranı kapatarak müzik dinlemek için bir program varmi? 

Vanced denmis ama ben newpipe kullaniyorum, tavsiye ederim. Vanced'i denemistim, izin istemisti, newpipe herhangi bir izin istemiyor, rootlamak vs. de gerekmiyor.

F-droid'i kurup oradan newpipe'i ve daha bircok ihtiyacina uygun uygulamayi sorunsuz kurabilirsin.

telekom tarafından 15/Tem/20 00:07 tarihinde düzenlenmiştir

vatandaşa kafam girsin!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    ari41 bunu yazdı

youtube vanced ilacın hocam.

https://vanced.app/

burdan indir. microG ve vanced app indirceksin. önce microG yükle sonra ismini unuttum programı indirince sylüyor google playden bişi indirip ordan vanced apks yi yüklüyon.

hafif ingilizcen varsa yaparsın. yoksa da pm at detaylı beraber yapalım. ilk yüklerken aman ne uğraşcam deme 5dk lık işi var. ondan sonra welcome to free youtube premium

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    GoQaN bunu yazdı

İlk iPhone 2G den başlamak üzere iPhone 7 ye kadar sadece iOS kullanıcısı olarak ben de aynı durumdaydım.  7 aydır Note 8 Pro kullanıyorum. Başta android arayüzü kullanım şekli malum iOS alışkanlıklarından rahatsız etti. Ancak olağanüstü bir batarya ve ekran performansı olduğundan vazgeçmedim ama hep bir iOS alışkanlığı arayışları oldu. Baktım olmuyor iOS Launcher ları araştırmaya başladım. Neredeyse tamamının iOS arayüzü ve kullanım şekli ile uzaktan yakından ilgisi olmadığını gördüm. En sonunda öyle bir Launcher buldum ki kelimenin tek manasıyla mükemmel. Hatta o kadar iyi ki nerdeyse iOS tan daha iyi diyeceğim telefonun donanımı ile güçlendiği için..

6 aydır ne bir tekleme, ne bir donma, ne bir uyumsuzluk yaşamadım.. Telefonu görenler iPhone X sanıyor hatta ..

İşin bir de duygusal boyutu var tabi, artık bir iPhone a o kadar para verilmez yani..

Tavsiye ederim ..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.luutinhit.ioslauncher

hocam reklam içerir diyor reklam çıkıp duruyomu zırt pırt?

@telekom ben yıllardır kullanıyom vanced. izinlere baktım hiç bir izin istemiyor hocam?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

cevaplar icin tesekkürler arkadaslar.

Keske konuda yazsaydim, youtube premium var o yüzden ihtiyacim yok ona. Spotify'a da gerek duymuyorum artik, youtube music yetiyor.

Bu dns olayina bakayim, daha önce okumustum ancak hic denemedim..  Vpn olarak seed4.me var ama sürekli vpn ile is yapmak istemem :)

TV izlemek icin iphone'da watched uygulamasi var, onu android'e de yüklerim, redbbox tv'nin ne farki var bilmiyorum ama bakayim ona da. Zaten cok tv ve mac izleyen biri degilim (özel maclar haric)

apkleri indirdiginiz güvenilir siteler var mi? yoksa google yeter mi sadece?

sosyal medya kullanmiyorum o yüzden instagram, facebook vs gibi seyler isime yaramaz. Whatsapp++ duymustum onu merak ediyorum ama kurar miyim emin degilim güvenlik acisindan.

gallery vault'a bakayim, kulaga ilginc geliyor :)  opera'yu kullanmayi pek sevmiyorum. PC'de de var ama hosuma gitmedi bir türlü oysa baya güzel görünüyor ama kullanamadim. macbook'da ve iphone'da chrome, windows'ta firefox kullaniyorum.

google takvim'i hic kullanmadim, bakayim nasil. Benim sef güzel bir takvim programi kullaniyordu ama ismini unuttum. Ben de iphone a ona benzer bir uygulama kurmustumm weekcal diye

colornote'a bakacagim, masaüstü ile senkron oluyorsa iyi.. Yoksa belki bi tane ben yaparim :)

Suanlik temalara pek ihtiyacim yok :) ios'u özlersem bakarim. Ama oldum olasi hep temalarin sistemi yavaslattigini biliyorum, baya kaynak harciyorlar. Tabi telefonda 12 GB ram var sikinti olmaz ama bu sekilde bi kullanayim biraz

telefonla ilgili deneyimlerimi ilerleyen zamanlarda ayri bir konuda yazarim.. Suan icin telefondan cok cok memnunum. iphone 11pro  ile arasinda cok fazla fark yoktu ancak biraz macera yasamak istedim.. apple firmasi bazi konularda cok sinsilik yapiyor ve insani sogutuyor. Bunun en basiti kablo olaylarinda.. Kac kere macbook adaptörünü degistirdim kablo yüzünden yakinda yine degistirecegim gibi.. Ayrica iphone sarj kablosu da öyle. Insan biraz kaliteli yapar o kadar pahaliya satiyorsun ürünleri.. Bir de oneplus ile gelen kablonun kalitesine bakin arada daglar kadar fark var..

oneplus dan pisman olacagimi düsünmüyorum, öyle görünüyor simdilik.. Henüz tam manasiyla kullanmiyorum telefonu. Daha telefonu bile kapatamiyorum. Power tusuna basili tutuyorum google asistan cikiyor :) ben de ayarlardan girip kapatiyorum. Bakmak lazim ayarlarina falan. Ama pil performansi + ekran cözünürlügü + akiciligi cok güzel.. Parmak izi cok iyi calismiyor gerci ya da ben iyi tarattiramadim :)

unbalanced tarafından 15/Tem/20 00:30 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

reklam için blockada,

"greenify" kur, "cleaner for android" kur... gereksiz uygulamaların alayını kapatıcak şekilde ayarla birde bu ikisini birbirine uyumlu ayarla yoksa ilk silahı çeken diğerini öldürüyor :)

ifttt ve automate telefondaki bazı görevleri otomatik hale getirmen için iki basit ve güzel program. ben mesela automate ile güvenlik deseni iki defa yanlış girilirse ortam ses kaydı başlatıcak şekilde bi makro ayarladm :) ... arada bir bilinçli şekilde hatalı girip kullanıyorum :D

başka da bişey yok fazla ... tinder, badoo, okcupid, happn fln bunları zaten biliyorsundur (:

radres tarafından 15/Tem/20 00:32 tarihinde düzenlenmiştir

valar morghulis ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    radres bunu yazdı

reklam için blockada,

"greenify" kur, "cleaer for android" kur... gereksiz uygulamaların alayını kapatıcak şekilde ayarla birde bu ikisini birbirine uyumlu ayarla yoksa ilk silahı çeken diğerini öldürüyor :)

ifttt ve automate telefondaki bazı görevleri otomatik hale getirmen için iki basit ve güzel program. ben mesela automate ile güvenlik deseni iki defa yanlış girilirse ortam ses kaydı başlatıcak şekilde bi makro ayarladm :) ... arada bir bilinçli şekilde hatalı girip kullanıyorum :D

başka da bişey yok fazla ... tinder, badoo, okcupid, happn fln bunları zaten biliyorsundur (:

Greenify tarzı ram temizleyen uygulamalar Android için uzun zamandır gereksiz. 512 MB ramli telefon kullanmıyoruz artık bırakın kullansın sistem. Siz arkaplanda kapatınca tekrardan açmak için işlemciye yük biniyor. Ramde kalması daha az batarya harcar. Kaldı ki uygulama kapattıkça Android açmak isteyeceği için kısır döngü olacak şarjı daha beter sömürecek.

Bu arada Android için 4 GB ram yeterli şuan. 6 GB ram geleceğe yatırım. 6 GB ramden fazlası ise ego tatmini. O kadar rame ihtiyaç duyana kadar telefon çoktan çöp olur.

mkyb tarafından 15/Tem/20 00:34 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    radres bunu yazdı

reklam için blockada,

"greenify" kur, "cleaer for android" kur... gereksiz uygulamaların alayını kapatıcak şekilde ayarla birde bu ikisini birbirine uyumlu ayarla yoksa ilk silahı çeken diğerini öldürüyor :)

Greenify tarzı ram temizleyen uygulamalar Android için uzun zamandır gereksiz. 512 MB ramli telefon kullanmıyoruz artık bırakın kullansın sistem. Siz arkaplanda kapatınca tekrardan açmak için işlemciye yük biniyor. Ramde kalması daha az batarya harcar. Kaldı ki uygulama kapattıkça Android açmak isteyeceği için kısır döngü olacak şarjı daha beter sömürecek.

yazdığın çok mantıklı geldi ama pratikte bu programlar ile şarjım daha uzun gidiyor :/

valar morghulis ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    radres bunu yazdı

reklam için blockada,

"greenify" kur, "cleaner for android" kur... gereksiz uygulamaların alayını kapatıcak şekilde ayarla birde bu ikisini birbirine uyumlu ayarla yoksa ilk silahı çeken diğerini öldürüyor :)

blokada'ya bakyim hocam sagolasin. Uygulamalarin kapatilmasina gerek yok, yeteri kadar bellek var (eski telefonum galaxy s1 de cok ihtiyac duyuyordum buna). Otomatik görev olayi kulaga ilginc geliyor ama nasil görevler atamak lazim bilmiyorum :) bakayim.. Diger yazdigin uygulamalarin cogunu bilimyorum baktim da hepsi dating app'mis :) bana göre degil ama tesekkürler yine de :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    ari41 bunu yazdı

Vanced denmis ama ben newpipe kullaniyorum, tavsiye ederim. Vanced'i denemistim, izin istemisti, newpipe herhangi bir izin istemiyor, rootlamak vs. de gerekmiyor.

F-droid'i kurup oradan newpipe'i ve daha bircok ihtiyacina uygun uygulamayi sorunsuz kurabilirsin.

githubda apk var ben ordan kuruyorum

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
Toplam Hit: 5881 Toplam Mesaj: 41
android uygulamalar