IP Adresi Değişti Hatası
-
Sevilesi mürid kardeşler, telefondan tbt'ye girip gezinirken sıklıkla ip adresi değişti yazısı adres çubuğunda beliriyor ve anasayfaya yönlendiriyor. Bazen konuya uzun uzadıya cevap yazıp gönder diyorum bi bakıyorum yine aynı hata ve dolayısıyla yazdıklarım boşa gidiyor. Yapılması gereken bir ayar mı var? Problemi nasıl çözebilirim? Bu arada tel htc wildfire s
-
hocam o telefonla alakalı değil , bağlantınla alakalı bi durum.yurtta pc ile girerken bendede aynı sorun oluyordu.Ama eve geldim öle birşey kalmadı
-
Hocam peki tel ile bağlanırken statik ip alma şansım var mı bu çözüm olabilir eğer bağlantı kaynaklı bir problemse.
-
Opera Mobile kullanıorsan Opera Turbo kullanırken oluor boyle problemler.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------Opera Mobile kullanıorsan Opera Turbo kullanırken oluor boyle problemler.
-----------------------------
Android web browser 2.3.3. Işletim sistemiyle gelen tarayıcıyı kullanıyorum. -
Ne turbosu ne operasi arkadaslar telefon sonucta gprs yada 3g ile baglaniyo internete ve hareket halinde oldugu icin de baglanti kopabiliyor vu yuzden ip degisti hatasi aliyorsunuz diyelim otobuste gidiyorsunuz tahribata gordiniz bi konuya yorum yazacaksiniz yaziyi frlan yazdiniz eger yaziyi yazarken telefon bi cekmeyen bi yere denk gelirse baglantiniz kopar ve yeni baglanti yaptigi icin de ip degisir boylece tahribatin bu anlamsiz korumasi da devreye girer ip degisti hatasi alirsiniz bilmrm anlatabildim mi
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Ne turbosu ne operasi arkadaslar telefon sonucta gprs yada 3g ile baglaniyo internete ve hareket halinde oldugu icin de baglanti kopabiliyor vu yuzden ip degisti hatasi aliyorsunuz diyelim otobuste gidiyorsunuz tahribata gordiniz bi konuya yorum yazacaksiniz yaziyi frlan yazdiniz eger yaziyi yazarken telefon bi cekmeyen bi yere denk gelirse baglantiniz kopar ve yeni baglanti yaptigi icin de ip degisir boylece tahribatin bu anlamsiz korumasi da devreye girer ip degisti hatasi alirsiniz bilmrm anlatabildim mi
Bağlantının zayıf olduğu anlarda hatayı sık tekrarlaması verdiğin cevabı doğruluyor sanırım, gayet mantıklı -
IP'nin her değiştiğinde ana sayfanın gelmesi sinir bozucu bir özellik.
Bazı lokasyonlarda internete bir IP bloğundan çıkıyorsun ve birkaç dakikada bir IP adresinin değiştiği durumlar oluyor. Bu durumda TBT'de gezinmek imkansız hale geliyor.
-
MaviEkran bunu yazdı:
-----------------------------IP'nin her değiştiğinde ana sayfanın gelmesi sinir bozucu bir özellik.
Bazı lokasyonlarda internete bir IP bloğundan çıkıyorsun ve birkaç dakikada bir IP adresinin değiştiği durumlar oluyor. Bu durumda TBT'de gezinmek imkansız hale geliyor.
-----------------------------bi ara sağlam küfür etmiştim :)
konuyu yazıyorum yazmışım 1 saat o arada net gidip gelmiş ne bilem gönder dedim ip değişti dedi anasayfaya attı a.p :D
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
Olay tamamen bu ben de telden giriyorum ayrica m.tahribat.com isteruk -
ZoRKaYa bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
Olay tamamen bu ben de telden giriyorum ayrica m.tahribat.com isteruk
-----------------------------0.tahribat.com olsun :D