IP Adresi Değişti Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    Sevilesi mürid kardeşler, telefondan tbt'ye girip gezinirken sıklıkla ip adresi değişti yazısı adres çubuğunda beliriyor ve anasayfaya yönlendiriyor. Bazen konuya uzun uzadıya cevap yazıp gönder diyorum bi bakıyorum yine aynı hata ve dolayısıyla yazdıklarım boşa gidiyor. Yapılması gereken bir ayar mı var? Problemi nasıl çözebilirim? Bu arada tel htc wildfire s
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

hocam o telefonla alakalı değil , bağlantınla alakalı bi durum.yurtta pc ile girerken bendede aynı sorun oluyordu.Ama eve geldim öle birşey kalmadı

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    Hocam peki tel ile bağlanırken statik ip alma şansım var mı bu çözüm olabilir eğer bağlantı kaynaklı bir problemse.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

Opera Mobile kullanıorsan Opera Turbo kullanırken oluor boyle problemler.

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    x3uqm4 bunu yazdı:
    -----------------------------

Opera Mobile kullanıorsan Opera Turbo kullanırken oluor boyle problemler.

Android web browser 2.3.3. Işletim sistemiyle gelen tarayıcıyı kullanıyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ne turbosu ne operasi arkadaslar telefon sonucta gprs yada 3g ile baglaniyo internete ve hareket halinde oldugu icin de baglanti kopabiliyor vu yuzden ip degisti hatasi aliyorsunuz diyelim otobuste gidiyorsunuz tahribata gordiniz bi konuya yorum yazacaksiniz yaziyi frlan yazdiniz eger yaziyi yazarken telefon bi cekmeyen bi yere denk gelirse baglantiniz kopar ve yeni baglanti yaptigi icin de ip degisir boylece tahribatin bu anlamsiz korumasi da devreye girer ip degisti hatasi alirsiniz bilmrm anlatabildim mi

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı:
    Ne turbosu ne operasi arkadaslar telefon sonucta gprs yada 3g ile baglaniyo internete ve hareket halinde oldugu icin de baglanti kopabiliyor vu yuzden ip degisti hatasi aliyorsunuz diyelim otobuste gidiyorsunuz tahribata gordiniz bi konuya yorum yazacaksiniz yaziyi frlan yazdiniz eger yaziyi yazarken telefon bi cekmeyen bi yere denk gelirse baglantiniz kopar ve yeni baglanti yaptigi icin de ip degisir boylece tahribatin bu anlamsiz korumasi da devreye girer ip degisti hatasi alirsiniz bilmrm anlatabildim mi
    Bağlantının zayıf olduğu anlarda hatayı sık tekrarlaması verdiğin cevabı doğruluyor sanırım, gayet mantıklı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

IP'nin her değiştiğinde ana sayfanın gelmesi sinir bozucu bir özellik.

Bazı lokasyonlarda internete bir IP bloğundan çıkıyorsun ve birkaç dakikada bir IP adresinin değiştiği durumlar oluyor. Bu durumda TBT'de gezinmek imkansız hale geliyor.

Blue Screen of Death
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

MaviEkran bunu yazdı:

IP'nin her değiştiğinde ana sayfanın gelmesi sinir bozucu bir özellik.

Bazı lokasyonlarda internete bir IP bloğundan çıkıyorsun ve birkaç dakikada bir IP adresinin değiştiği durumlar oluyor. Bu durumda TBT'de gezinmek imkansız hale geliyor.

bi ara sağlam küfür etmiştim :)

konuyu yazıyorum yazmışım 1 saat o arada net gidip gelmiş ne bilem gönder dedim ip değişti dedi anasayfaya attı a.p :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı:
    Olay tamamen bu ben de telden giriyorum ayrica m.tahribat.com isteruk
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    KaRaKuLe bunu yazdı:
    Olay tamamen bu ben de telden giriyorum ayrica m.tahribat.com isteruk

0.tahribat.com olsun :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 2285 Toplam Mesaj: 12