IP Adresi Degistirmem Gerekiyor Saglam Bir Bahane Lâzim
-
Merhabalar; ayni evde 3 haftadir 2 arkadas metin2 oynuyoruz ilk hesaplarimiz banlandi hile kullanimindan dun yeni hesaplar actik yaklasik 13-14 saatte 23 lvl olduk yine ban yedik bu sefer ikimize de ayni anda ban attilar. Yuksek ihtimalle IP ban yedik. Internet hizmeti aldigimiz sirketi arayacagiz ama bize "Neden yeni ip istiyorsunuz?" diye sorduklarinda saglam bir bahanemiz olmasi lazim, tavsiye bekliyorum.
-
sabit ipmi alıyorsunuz?
-
evet
-
onun icin bahane mi olur ?
su an ukllandigin ister sabit olsun ister olmasin ne farkeder
"ip adresimin degistirilmesini istiyorum" de degistirmiyorlarsa firmayi degistirecegini iptal edecegini soyle
-
Ne bahanesi üstad ya :D
Eşşheck gibi değiştirirler kıllık yapıpta sormaya kalkalarsa sen onları değiştirecegını söyle :D -
benim de benzer bi sıkıntım var bi torrent sitesinden çift üyelik yüzünden ban yedim sonra cookies i geçmişi temizledim modemin fişini çektim ama kayıt olmaya çalıştığımda bu ip üzerinden daha önce giriş yapıldı diyor. Ne yapmam gerekiyor?
-
aradik 5 dk sonra aricaz dediler ve aradilar da bir oyun sitesi tarafindan engellenmissiniz bu gibi sorunlarla karsilasmak istemiyorsaniz size dinamik ip verelim dediler modem de degisecekmis birazdan en yakin ofise gidip yuzyuze gorusucez
edit: sok oldum
PlatypuS tarafından 05/Ara/12 11:48 tarihinde düzenlenmiştir -
PlatypuS bunu yazdı
aradik 5 dk sonra aricaz dediler ve aradilar da bir oyun sitesi tarafindan engellenmissiniz bu gibi sorunlarla karsilasmak istemiyorsaniz size dinamik ip verelim dediler modem de degisecekmis birazdan en yakin ofise gidip yuzyuze gorusucez
edit: sok oldum
:D
Hacı şoka gerek yok teknoloji gelişiyor :)
Artı zaten evi kamera ile ızlemıyorsanız , alarm sıstemı vs baglı degılse neden Statık IP?
Dınamık IP ye gecın modemı ac kapat yenı IP alırsınız.
Ama sızın sorununuz sıkıntı aynı IP ler sureklı degısse de sızın ıkınızıınkı bırden degısecek :D
O yuzden bence ıkı pc de de gırerken ''IP CHANGE'' programları var (IP değiştiren) belli aralıklarla , her ıkı pc de de bunu kurar ıkısınde de 5 dakıka da bır degıstırmeyı secersenız sanırım keklenme olasılıgınız bayağı bi düşer ;) -
SecurityKISS Tunnel kullan hocam tam aradaığın şey hatta bi müritcan paylaşmıştı.
-
Şok Olmuş, Evet Bende Oldum, Adımda Shock. :)
O Değilde Nereden Bilmişler Yahu... Değiştirmek Zorundalar Değiştirmemişlermi Peki.?
-
eğer olmazsa, chrome stealthy eklentisi kurup arka planda çalıştırmayı dene.