İp Adresinden Yer Bulma
-
proxysiz , sockssuz hemde evden pkk sitelerinden birinde en kısa zamanda yasal işlem başlatılacaktır yazdı 2 sene geçti başlamadı.. :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Bi gun sikip hadım edecekler o delikanlı adamı görecen :)Hocam, yurt dışındaki kendi kurduğumuz proxy üzerinden yapıoruz biz işlemlerimizi, ttnet fln bi skimi bulamıyor o zaman...
Proxylerin Anonymity testleri vardır, bu testi geçen proxy güvenli proxydir... bu şekilde ypaıoruz işlemlerimizi...
-----------------------------Hocam bi sikimi bulamıyordan kastının ne olduğuna bağlı, sen ne yapıyorsun ki bulsunlar ?
Şunu unutmaki, her zaman çıkış ip in bellidir sende sistemcisin iyi bilirsin. Aramak isterlerse bulunursun. Öncelikle tüm ülke çapında bir suç işle, ondan sonra nereden giriyorsan gir. Denemesi bedava...
-
renegadealien bunu yazdı
Bi gun sikip hadım edecekler o delikanlı adamı görecen :)
Hocam, yurt dışındaki kendi kurduğumuz proxy üzerinden yapıoruz biz işlemlerimizi, ttnet fln bi skimi bulamıyor o zaman...
Proxylerin Anonymity testleri vardır, bu testi geçen proxy güvenli proxydir... bu şekilde ypaıoruz işlemlerimizi...
-----------------------------Hoca bulunuyor sen kafanı takma.88.224.29.56 benide bi zahmet bulu verin :D
-
Bak emirciğim canım kardeşim...
tmm ttnettesin, sistemi gördün ne kadar bilginin nereden geçtiğini gördün ama,
İzlenemeyecek şekilde iş çevirmenin belli stratejileri vardır...
Burada kastedilen sadece proxy değildir... proxy ile sadece http portundan gelen giden istekleri saklayabilirsin, buda geniş bir loglama sistemi ile proxy servera giden gelen istekleri filtreleyerek istekleri kimin yaptığı ortaya cıkartılabilir...
Benim bi skim yapmama gerek yok şu anda beni aramaları için ama, arasalarda bir sonuca ulaşamıyorlar ve ulaşamayacakları taktikler var...
Tekrar söylüorum sadece proxyle alakalı değil bu, herşey ttnetin elinde ama, eğer sistemi bilirsen, aslında sadece ttnetin elinde olması gereken şeyleri ttnete verebileceğini görürsün...
Yapılan işlemler, secure tunnellerle bağlanılan aracı makinalar üzerinden yapılabilir, bir tunnelle bağlanılan server başka bir servera bağlanıp o server üzerinden işlem yapılarak geriye dönüşün imkansız hale getirilmesi sağlanabilir, denildiği gibi kendisine forwarded, x_forwarded_for, clıent_ıp, vıa, xroxy_connectıon, proxy_connectıon http headerları eklemeyen(ki bu kadar sağlam bi proxy,proxy sitelerinde fln zor bulunacaktır, bulunduğu taktirde bile mutlaka kendi üzerinde loglama sistemi vardır, üstüne üstlük, gerçek bir güvenlik için tcp paketlerini incelemekte gerekebilir) bir server üzerinden işlem yapmak gerekir, yapılan işlemler rdp üzerinden yapılarak 80 ile iletişimi tamamen kesilebilir vs vs vs vs vs
Her piçliğe bi karşı piçlik illaki bulunur...
Paso dava acıolarda ne oluo? Efendim yapan ben değilim, benim adımı yazmış şerefsizin teki sonra kendimi burada budlum, elinizde kayıt varsa söyleyin...
anlatabildimmi emir ve blut arkadaşım... Bundan saklanmak için, bilişim suclarında mahkemelerin ne tarz bilgiler istediğini ve ne şekilde nerelere bakarak karar verdiğini, savcılığın herhangi bir durumda istediği bilgilerin ne olduğunu ve bunları mahkeme heyetine nası sunduğunu bilmek gerekir...
Size fazla gaz vermişler eğitimlerde, direk fbi yerine koyyosunuz ttneti :)
-
Proxy güvenliği ile ilgili bir döküman yaziim ben :)
-
yaz reneciim ya merakla bekliyorum şerefsizim :)
-
renegadealien bunu yazdı:
Proxy güvenliği ile ilgili bir döküman yaziim ben :)
-----------------------------yaw rene dayı acil beklioz çok merak ettim