Ip Camera Kurulumu Yapamiyorum Sinirden Deliye Döndüm
-
Merhaba. Elimdeki modemi birisiyle ip camerayla takad ettim kapali kutu urun vs herneyse getirdim eve ne yaptiysam kuramadim ve sinirden elim ayagim titriyo simdi topladim kaldirdim. Modem e kablolu bağlıyorum goruntu bulanik geliyo midemden data kablosunu cekiyorum goruntu kesiliyo inanılmaz deli oldum . Arkadaslardan ricam yarin aksam team wiewer ile baglanip kurulup yapabilcek birisi varmi. Youtubeden hepsini izledim yine yapamadim yazarken bile sinirden kamerayi duvara firlatasim var mesajı telefondan yazdim yanlisim varsa affola hayırlı geceler
-
Kamera marka modeli nedir? Goruntu bulaniksa 2.8 lens vardir ayarlamak lazim. Modemden kabloyu cekince goruntunun gitmesi biraz enteresan bunu bilen birileri yorumlasin.
-
marka model nedir ?
ayhun un dedigi gibi lens elle ayarlanmasi gerekiyor olabilir bulanikligin sebebi buyuk ihtimalle budur.
underzero tarafından 19/Eyl/16 07:11 tarihinde düzenlenmiştir -
underzero bunu yazdı
marka model nedir ?
ayhun un dedigi gibi lens elle ayarlanmasi gerekiyor olabilir bulanikligin sebebi buyuk ihtimalle budur.
Markaso cenova marka dedigim.gibi kablolu bagliyorum bulanikta olsa goruntu var kabloyu bi cekiyorum kesiliyor. Bi kurulumu yapsak duzelecek. Lensin etrafino saga sola donduruyorum ama duzelmiyor görüntü netligi
-
Isimi cozene kurulumu yapana izmit pismaniyesi kargolucam :)
-
-
ayhun bunu yazdı
Benim model burda yok musteri hizmetlerini aradim kamera ip 103 yani en alt sag taraftaki oldugunu onu kurmam gerektiğini soylediler. Port falan olaylarini bilemiyorum hocam ben anlayamadim yani o isleri
-
Hocam aksam bi team at bakalim
-
Bu ip kameralarin kokune kibrit suyu. Dukkana 2 kamera kurmak icin 1 hafta ugrastim sonunda kurdum. Sonra 2 gunde bir baglanti koptu yerinden cikarip pcye baglamam gerekti. En sonunda sistemi soktum attim. Bir sirekete parayla sistem kurdurdum. Masallah kuruldugundan beri 0 sikinti. En iyisi kapali sistem kurma bence. Kablo candir :D.
-
ayhun bunu yazdı
Aksam 7 8 9 gibi sana pm atcam hocam musait oldugunda goruselim:)
-
ayhun bunu yazdı
Hocam merhaba.
Pm attim